Elem, kako vec stoji u naslovu theme, potrebno mi je nesto malo, pouzdano, po mogucstvu mobilno, da moze da proguta povece fajlove, da ne brlja sa encoding-om, da ima syntax highlighting, code browser, recimo kao notepad++ ili PSPad. Ovaj prvi umire u mukama kada proguta nesto veliko, a ovaj drugi me je par puta zavrnuo u najgorem trenutku pa bih ga menjao ukoliko ima nesto slicno a bolje.
Ukucaj u Google-u baš to `Notepad replacement` i dobićeš gomilu programa. Probaj da nađeš NoteTab Pro, sjajan je. Ja imam jednu prastaru verziju, koja zadovoljava moje potrebe.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Forume dobro jutro.. :: :: Elem, kako vec stoji u naslovu theme, potrebno mi je nesto malo, :: pouzdano, po mogucstvu mobilno, da moze da proguta povece fajlove :: da ne brlja sa encoding-om, da ima syntax highlighting, code browser :: recimo kao notepad++ ili PSPad. Ovaj prvi umire u mukama kada progut :: nesto veliko, a ovaj drugi me je par puta zavrnuo u najgorem trenutku p :: bih ga menjao ukoliko ima nesto slicno a bolje :: :: Unazad zahvala :: :: :: nikako da doguram do petsto ::
Hvala Rasho, ukucam ja to u Googletu i dobijem milion programa od kojih su mi ona dva jedino preostala. Reko ajde da proverim mozda sam neki propustio a da jede malu decu. Problem sa NoteTab Pro je sto sve cita u ANSI-ju, ne podrzava UTF-8.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.