Hvala na onome, ali onde ima nesto za PHP ali kad raspakujem dobijem neki *.mov fajl, nista ne znam o PHP-u, kako da definisem to okruzenje pod windows-om 32bit i ako neko zna neki dobar tutorijal,...
MOV je QuickTime video fajl, to su ti video tutorijali. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Hvala na onome, ali onde ima nesto za PHP ali kad raspakujem dobijem neki *.mov fajl, nista ne znam o PHP-u, kako da definisem to okruzenje pod windows-om 32bit i ako neko zna neki dobar tutorijal,.. :: :: Pozdrav ::
Hvala, ali pisana rec je pisana rec, ali cu i to koristiti,...
Pozdrav!
:: :: MOV je QuickTime video fajl, to su ti video tutorijali :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Hvala na onome, ali onde ima nesto za PHP ali kad raspakujem dobijem neki *.mov fajl, nista ne znam o PHP-u, kako da definisem to okruzenje pod windows-om 32bit i ako neko zna neki dobar tutorijal,.. :: :: :: :: Pozdrav :: ::
:: Hvala, ali pisana rec je pisana rec, ali cu i to koristiti,.. :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: MOV je QuickTime video fajl, to su ti video tutorijali :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Hvala na onome, ali onde ima nesto za PHP ali kad raspakujem dobijem neki *.mov fajl, nista ne znam o PHP-u, kako da definisem to okruzenje pod windows-om 32bit i ako neko zna neki dobar tutorijal,.. :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: ::
To Bax, hvala, ima da citam do prekljuce. @Sky, dok preslusam ima da se smorim, a kad pocnem da se zeznam sa i nekim debilskim znacima, ima da izadje GTX300+ i da ga ti kloknes na nekom 22nm Intelovom procesoru,...
Pozdrav!
:: :: Ja bi opet proveio mail :: :: Evo ti pa čitaj do juče :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
:: sinak,mani se ti hakerisanja...uci ti lepo fiziku,hemiju,matematiku.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Zelim da ucim PHP, znaci veze nemam nista, sta sve treba da skinem, i ako ima neki tutorial za pocetnike,.. :: :: :: :: Pozdrav :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.