Shvatiće nešto možda polovina gledalaca tamo negde u decembru 100014.
Za sada se moramo naučiti da funkcionišemo sa 0.1 - 0.2%.
Uglavnom, svakako je još uvek `veoma jebeno` imati `brži hard disk` od okoline, ali je opet neuporedivo bezbolnije biti iznerviran i dekoncentrisan, nego biti spaljen na lomači zbog `out of the box` načina razmišljanja i iznošenja činjenica u javnost. Ono, zemlja je još uvek `okrugla`.
Ali, uprkos mojim predrasudama, svakako da kao vrsta napredujemo. Samo, mnogo sporo.
Jbg. neću nadživeti BOLNICU, baš bih voleo, ali ću se makar truditi da NE postanem pacijent.
Neki koji zive u pecini se smeju ljudima koji zive ispod kamena...
Drugi deo je jos bolje gradivo u kojem se vrlo lepo objasnjava koje bi resenje moglo da se primeni za razliku od prvog dela gde se iznose samo kritike.
`Mi živimo u jednom gnusnom, bolesnom društvu o kome nećemo želeti da pišemo knjige. Jer u njima će pisati da su velike nacije uzimale zemlju od malih nacija koristeći silu i nasilje. Imaćete istoriju u kojoj se govori o konstantnoj korupciji, sve do početka prave civilizacije. A to je kada sve nacije budu radile zajedno. Ujedinjenje sveta, radeći za dobrobit svakog ljudskog bića gde niko neće biti sluga nikome, bez socijalnih slojeva bez obzira da li je tehnički elitizam ili bilo koji drugi elitizam, treba iskoreniti sa lica Zemlje.`
P.S. Gradivo je vrlo svarljivo cak i za klince on 13-14 godina tako da nema potrebe za elitizmom ove vrste. Ne treba biti doktor nauka da bi covek shvatio poentu.
Jeste, drugi deo je bolji od prvog, nudi konkretne stvari.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Neki koji zive u pecini se smeju ljudima koji zive ispod kamena... :: :: Drugi deo je jos bolje gradivo u kojem se vrlo lepo objasnjava koje bi resenje moglo da se primeni za razliku od prvog dela gde se iznose samo kritike ::
NAPOMENA: Film nije zasticen autorskim pravima i slobodan je za preuzimanje i samim tim ovi linkovi nisu ilegala pa molim admine da ne brisu post. Hvala.
Imas bas u tom filmu isecak iz jednog jos boljeg o zaveri rusenja bliznakinja i padu aviona...Ne mogu da se setim kako se zove,ali je isto neka nezavisna produkcija i slobodan za daunloud sa neta. Aj pokusacu da izguglam ime filma pa javljam.
:: Za koji deo su ovi linkovi, ja imam `Zeitgeist.Addendum.avi` i to je cini mi se drugi deo ali nigde da naletim na prvi deo :: :: Tomato Republic Of Serbia !! ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.