pa ljudi koji su ga instalirali nisu se zalili do sada, cak su tu bile i neke price o tome da se oseca da je racunar brzi ali ne nesto preterano, dobija se na stabilnosti sistema i mnogo brze ga dize, to je ono sto je primetno na oko koliko toliko...a ako ti sve radi ok onda nemoj da se cimas bzv, sacekaj da krene da brljavi pa ga onda upucaj....pozz
Ceo je*eni proces instaliranja windowsa i SP3 traje pola sata max!!!! Probajte nesto sami...!!! Stvarno, na vrhu 10 najnovijih pitanja na forumu treba non stop da stoji natpis, TRAZITE PRVO PO FORUMU, PA TEK ONDA POSTAVLJAJTE PITANJA...
Ja pogledah ovaj test i ne nadjoh nikakav zakljucak, tj. zakljucka ima (dobro je nije sporiji, uf) ali opet to nista ne znaci sva odstupanja su verovatno nastala usled odstupanja u testovima ali najvaznije je ima li aplikacija koje nece raditi (dobro) posle instalacije SP3, o tome nema ni reci. Dakle koga interesuje lepo napravi image pa ga lepo proveri (obavezno da ne bude iznenadjenje) pa instalacija SP-a. A posle ce da bude svasta, k`o i obicno (dobar je, nije - kao sa Vistom, neko je hvali neko je pljuje). Znaci nema tu jel` dobro il` nije nego svako neka proba pa onda - meni se desilo ovo a meni ono... Software nije kao Hardware pa tu sad treba neko ko se razume pa nesto moze da se pokvari itd...
@MaliAbner Slaba ti je to kazna...može to da se izoštri: u rudnik soli i da kopaju čačkalicama dok su bosi, a po podu izlomljeno staklo i špenadle. Svež vaduh dobijaju samo utorkom, a hranu i piće u zavisnosti od toga koliko su čačkalica upropastili. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.