Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Remote Desktop
STRANA 1 OD 1
Spike Remote Desktop 21.05.2008. 22:52 T9956

status: user
broj poruka: 223
Zna li neko kako da namestim RD da mi funkcionise normalno. Naime sam program kada stavim BROWSE FOR MORE... izbaci da workgroup/domain does not contain any Terminal server!!! E sad ja sam trazio na netu kako to da instaliram, ali nisam bas uspeo da se snadjem. Drugo, sve sam aktivirao servise, kako bi ovo funkcionisalo. E sad, ja ukucam ime racunara na koji hocu da se konektujem i on se konektuje, ali nece da se uloguje (znam da moze samo jedan log u datom trenutku, tako da na drugom kompu nema ulogovanih korisnika), kaze da ima restrikcija vezano za account policy. I ja odem i to da namestim, ali on nece da mi snimi nove postavke, izbaci mi FAILD TO SAVE. Iste stvari mi se dogadjaju na sva 3 kompa u gajbi, bilo da se konektujem na njegi ili sa njega. Prvo sam mislio da je to zato sto je Vista-Xp, ali i u kombinaciji Vista-Vista isto nije hteo!!! Sta da radim??? Kako to da podesim??? By the way imam SP3, ali isti problem je bio i sa SP2!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 21.05.2008. 22:55 #55357

broj poruka: 12057

Jesi probao da ukucaš umesto imena IP adresu ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

xenox Stavi Remote Administrator... 22.05.2008. 00:15 #55364

broj poruka: 1400
http://www.radmin.com/

Spike re 22.05.2008. 00:23 #55366

broj poruka: 223
da probai sam i sa adresom, ali isti slucaj

tzar74 Ako radis sa service pack-om 3 22.05.2008. 11:05 #55393

broj poruka: 20

...jedna od stvari koja NE RADI je Remote Desktop - provereno

jumperjack re 23.05.2008. 11:29 #55486

broj poruka: 497
Zadnjih nedelju dana se mucim sa slicnom tematikom i nisam nista konkretno uspeo da napravim a probao sam gomilu programa a najbolji se ipak pokazao Radmin. Mada koliko sam skontao programi rade sami od sebe a svi ostai problemi poticu od podesavanja windows-a, firewall-a i ostalog....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs