Imam gomilu verzija Vista-e, ali ono sto bi mi najvise odgovaralo je Vista Service Pack 1 FINAL x86 & x64 na jednom dvd-u i da bude vec genuine. Ako ne tako onda na dva dvd-a. Ali bitno je da je vec aktivirana. Hvala ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Registruj se na http://www.warez-bb.org i tražio kao i svi mi ostali. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Pa nisam ja trazio ovo zato sto ne znam sam da srchujem nego mozda neko zna,ima link kod sebe pa da me skrati muka. Ja uvek na katz.cd proveravam da li je izaslo ovo sto mi treba, ali nema. Gledao sam i na warez-bb.org. ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Odatle sam i skino to što tražiš 32bit + 64bit SP1 ali bez cr@ck-a, što u slučaju Viste nije nikakav problem. Ona fora sa emulatorom BIOSa radi savršeno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Kao sto sam i naveo gore...imam gomilu raznih verzija. Ali da se ne bih drndao oko crack-ova, emulatora sta god, onda sam i pitao za ovo. Jer ako vec postoje verzije koje su odmah nakon instalacije aktivirane sto bi ja koristio neki crack. Imam cak i verziju 32bitnu koja je vec aktivirana ali nije to ono sto mi treba. Nisam ja za dzabe postavio ovaj post jer me je takodje zanimalo da li ta osoba, koja bi mi dala linkove, je isprobala i sigurna je da ta vista radi bez problema. Mogu i ja sam da downloadujem non stop razne viste koje su po 3Gb-a bla bla...i non stop da formatiram hdd i instaliram ponovo da probam da li radi kako treba ili ne...da bih sebe lisio toga zato postoji ovaj forum i ljudi koji se takodje bave ovim. Hvala bax u svakom slucaju. __________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Hvala puno, ali mi ni to neodgovara, ne zelim te OEM verzije. Vec imam Vistu sa emulatorom sa 27 razlicitih OEM proizvodjaca. pozdrav ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.