Ima li neko da posalje link na filipzem@verat.net za originalni winxp sp3 final genuine. Neko je postovao da ima jedna verzija ali je i to brkano tj cim je neko ubacivao direktorijum sa serijskim brojem to znaci da je integrisao sp3 na postejeci win sa npr sp1/2. To mi ne treba jer to mogu i ja da uradim i nije isto. Nego mi treba bas microsoftovo zvanicno izdanje. Ili u krajnjem slucaju ako neko ima link ka prvom winxp profesional iz 2002 ali bez ijednog sp-a tj klot bez icega pa cu ja da umetnem sp3 naknadno. to je ipak drugacije. Ali da je sve butabilno. hvala puno na razumevanju
legendo, jel to pun iso sa jezgrom i finalnim sp3 iz 28.04? a koji je tu serial koji se ubacuje i da li ovo ima aktivaciju posle instalacije...kako to radi?
Proveri mail koji si gore naveo, ne bi ovde da se igram sa takvim stvarima. Uglavnom, to je fialna build 5512 verzija, njega splitstream-uj na postojeći XP SP2 (SP1),
vec to je image CD-a koji su ranije oni besplatno slali a na kome je originalan SP3. Nista vise, to mozes svuci upakovano u exe pa uraditi inkorporaciju preko konzole. I mene zanima ima li oficijelnog WinXP SP-3 koji je bootable i koji nije slipstream niti je rezan preko NEROa sa ona 4 sectora u emulaciji, dakle GENUINE proizvod. Ili makar link ka cistom WinXP build 2002 bez servisnih zakrpa.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.