Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
AMD-ovci oprez...
STRANA 1 OD 1
zandarm AMD-ovci oprez... 12.05.2008. 14:49 T9769

status: user
broj poruka: 1454

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/05/09/xp-sp3-crashes-amd-machines
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 12.05.2008. 15:09 #54161

broj poruka: 12057

Stavio sam SP3 na već 3 AMD mašine (od nule i kao KB) i no problemo.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

zandarm Hehe 12.05.2008. 15:56 #54169

I`m Just a Messenger.
Ne kazem da ce se to svima desiti, ali bilo je slucajeva.

loce sta reci 12.05.2008. 18:41 #54178

broj poruka: 400

osim: para na paru, ush na fukaru.

sirotinja uvek nayebe!

Nikopol74 Re: Hehe 12.05.2008. 19:58 #54185

broj poruka: 362
to vazi za amd mashine koje sklapa HP i mozda jos neki brend, i to je zbog nekog fajla mislim za powermgm, koji se isto zove za intel i amd. pronadji i sam na netu.ja imam sp3 i za sada je ok. on updateuje stare stvari. ako si u stalnom updateu, nece biti mnogo noviteta.
poz

::
:: I`m Just a Messenger.
:: Ne kazem da ce se to svima desiti, ali bilo je slucajeva.
zandarm Re: Re: Hehe 12.05.2008. 20:35 #54191

A ne odnosi se ovo na mene, zbog toga sto ja favorizujem Intel i zbog toga sto ne planiram da instaliram SP3.

:: to vazi za amd mashine koje sklapa HP i mozda jos neki brend, i to je zbog nekog fajla mislim za powermgm, koji se isto zove za intel i amd. pronadji i sam na netu.ja imam sp3 i za sada je ok. on updateuje stare stvari. ako si u stalnom updateu, nece biti mnogo noviteta
:: po
:: ::
:: :: I`m Just a Messenger.
:: :: Ne kazem da ce se to svima desiti, ali bilo je slucajeva.
Pisko Neukost 12.05.2008. 20:49 #54198

broj poruka: 6649
Imao sam ja komsiju u Uzicu koji je totalno popizzzz2eo kada su na TV-u u dečijoj emisiji rekli kako je Zemlja nam majka, okrugla. Divljao je po ulici i toliko se drao na TV da niko nije imao snage da mu nešto priča.... kao, zamisli molim te, pa kako okrugla? Pa svi bi odozdo popadali .... e jesu glupanderi na ovoj tv....
E, tako i ova vest. Problem je u predubeđenjima i nepoznavanju engleskog nam jezika. I, malo namerne malcioznosti.
Da je vest glasila: kompjuteri i windows pucaju kad se instalira ati catalyst na nVidia grafičke kartice! (a bogami i obratno)- niko ne bi krivio ni nvidiu ni ati.... pa ni windows, već degena koji to radi, ali, kad se isto desi sa amd-ekom, eeeeee. Ovde su debili iz korporacija i magastorea image cd sa instalacijom wina i drajverima za INTEL čipset i procesore instalirali i na AMD K8 sisteme. I, ode sve u q. Povremeno. I, debili nisu ništa krivi (jer su veliki debili, da je to neki novice tu sa foruma uradio, uvaljali bi ga u katran i perje, samo tako...). A vest je da xpsp3 `ruši` AMD. Nije r nego p. Kao Kurir. Srbi skaču sa drveta na drvo i jedu banane? (naslovna strana). Mika tvrdi da je Pera rekao da je Đura video kako jedan Srbin jede bananu ispod drveta. A gde je drvo, tu se neko na njega popne! (unutrašnja strana).... sensationalno!!! Al` izgleda samo jedu, a ne skaču...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

zandarm Re: Neukost 12.05.2008. 21:00 #54202

:: Imao sam ja komsiju u Uzicu koji je totalno popizzzz2eo kada su na TV-u u dečijoj emisiji rekli kako je Zemlja nam majka, okrugla. Divljao je po ulici i toliko se drao na TV da niko nije imao snage da mu nešto priča.... kao, zamisli molim te, pa kako okrugla? Pa svi bi odozdo popadali .... e jesu glupanderi na ovoj tv...
:: E, tako i ova vest. Problem je u predubeđenjima i nepoznavanju engleskog nam jezika. I, malo namerne malcioznosti
:: Da je vest glasila: kompjuteri i windows pucaju kad se instalira ati catalyst na nVidia grafičke kartice! (a bogami i obratno)- niko ne bi krivio ni nvidiu ni ati.... pa ni windows, već degena koji to radi, ali, kad se isto desi sa amd-ekom, eeeeee. Ovde su debili iz korporacija i magastorea image cd sa instalacijom wina i drajverima za INTEL čipset i procesore instalirali i na AMD K8 sisteme. I, ode sve u q. Povremeno. I, debili nisu ništa krivi (jer su veliki debili, da je to neki novice tu sa foruma uradio, uvaljali bi ga u katran i perje, samo tako...). A vest je da xpsp3 `ruši` AMD. Nije r nego p. Kao Kurir. Srbi skaču sa drveta na drvo i jedu banane? (naslovna strana). Mika tvrdi da je Pera rekao da je Đura video kako jedan Srbin jede bananu ispod drveta. A gde je drvo, tu se neko na njega popne! (unutrašnja strana).... sensationalno!!! Al` izgleda samo jedu, a ne skaču..
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
jumperjack SP3.. 13.05.2008. 09:48 #54254

broj poruka: 497
instaliran na par (10-tak) AMD masina vec neko veme, otprilike od kad je izasao, i do sada nisam imao prituzbi...
Tresla se gora...rodio se mis....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs