izdanje koje se meni najvise svidelo. Nedirnuta verzija sa sp3, jedino sto je dodato je folder u kom se nalazi .nfo sa serijskim brojem koji je genuine. Probao, skinuo sa MS-ovog sajta directX 9 koja zahteva validaciju i sve je proslo kako valja i trebuje. Kome se svidja nek izvoli. pozdrav!
___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
untouched, covek je samo ubacio na instalacioni disk folder sa serijskim. A ti lepo sa MagicISO izbrises taj folder, zapises serijski na disk i voila! E sad ako se tebi ne svidja sto je genuine to je vec druga stvar. u zdravlje :) ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Nisam baš toliki perfekcionista da mi smeta folder koji ne utiče na OS, samo da on nije diran u smislu nLite tweaks, to mogu i samako budem hteo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Upravo skidam..imam i praznu masinu na koju cu ujutru da ga instaliram pa cemo videti na sta to lici i ima li nekih velikih poboljsanja iz cika Bilove kuhinje kao sto ga oni hvale....
To sam gore i napisao, samo taj folder koji ne utice na os. probao sam ga i radi, nema izmena nikakvih, niti dodatih programa samo taj serijski broj sa kojim xp postaje genuine. takodje sam i to proverio i radi savrseno. ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Ne postoji SP3 za 64-bit verziju, i pitanje je da li će uopšte postojati. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.