Da li neko zna da li ce Microsoft oficijelno izbaciti seriju WindowsXP sa integrisanim ServicePack 3, kao sto je to bio slucaj sa npr. SP-1??? Rado bih imao ovakvu umesto slipstream verzije koju sam pravio na sp2 integracionim rutinama. Ako neko zna link ka oficijelnom WinXP with SP3 neka baci link
P.S. pod ovim ne podrazumevam modovane verzije od strane korisnika, vec genuine proizvod, nikako 3rd party kompilacije i neka menjanja i budzenbja, samo `plain win sp3`
`The untouched ISO straight from MSDN This windows its a untouched xp sp3` ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Moze i genuine SP1, posto u SP3 ima sve sto je bilo u SP2. Ja imam genuine SP1 Gold Edition (kupljena i registrovana OEM verzija) i pre neki dan sam na njega integrisao SP3.
Nisam jos instalirao, jer mi sve radi kako treba, pa nema potrebe da popravljam ako nije pokvareno.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Splitstream je majka, svaki windows sam sebi tako sredio i nikad ni jedan problem nisam imao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.