Evo jednog malog reviewa i povlacenja paralele sa SP3 RC2 koji je vecina nas skidala kada se pojavio u zelji da ga proba... :o)
Elem, ova verzija je za English, tako da su nakon instalacije default language English (UK) i UK layout tastature...
Prva stvar koja nakon instalacije sistema i svih pratecih drajvera i programa ( a imam trip da probam sve sto novo izadje tako da svasta nesto instaliram ) je brzi boot. Sledeci je brzi recovery sistema nakon izlaska iz igrica i teze puca explorer od SP2 kod not responding programa. Nisam siguran, ali mi se cini da je i rad sa hardom za nijansu brzi ali ovo uzmite sa rezervom... Takodje mi se cini da je opterecenje procesora sa HT i Dual Core ravnomernije po jezgrima
Ukratko, evo spiska stvari koje su se desavale sa SP2 i SP3 3311 RC2 varijantama:
-SP2 mi je do sada pravio problem kod instalacije modifikovanih drajvera grafike i ata uredjaja ali SP3 ih je instalirao po propisu... -Live Messenger 8.5 mi je cesto pucao pod SP2 i SP3 RC2 - ova verzija nema taj problem -Firefox i Opera su nenormalno kocili kada se otvori vishe tabova, a IE6 je redovno pucao kada se pokrene -Cesto pucanje instalacije igrica i neprihvatanje aprilskog izdanja DX9 -RC2 je imao nekih problema sa sharingom internet konekcije, menjao je IP adrese nasumichno, cak i kada se manuelno podese. -Problem sa uninstalacijom novijih Catalyst drajvera, nikako nije moglo iz jednog poteza -Bug koji je mestimicno mesao default program za otvaranje office dokumenata ako se uz Office 2003/2007 instalira i Open Office Org 2.3.0
Za pohvalu je novi Control Panel. Tj stari ali sa dosta novih opcija npr. MS config, MS clean-Up, MS Virtual CD-ROM, StartUp Control Panel, Regedit, Bootvis itd...
Toliko za sada, to je sto sam stigao da probam uz jednu napomenu - ovo je moje licno iskustvo, zato molim sve ucesnike da izbegavaju rasprave na temu kako je tebi ovo a meni ono ili ti ne znas ovo ili je problem ono... razumete da sta hocu da kazem...
Naravno, ako jos neko ima iskustva sa poslednjim verzijama, izvolite postovati...
Za zagrizenije evo jos necega. Sistem je instaliran na sledecim mashinama:
Lepo, lepo... Nego polako svi na Glistu. Meni radi Ultimate vec izvesno vreme (vise od 6 meseci) stabilno. Ima da se podesava do besvesti ali kad se jednom utegne + NOD 2.7.....
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.