Pre par minuta se pojavio žuti štit u sistray-u i javio da je update ready za download, ja tamo kad ono Win XP SP3. Jel to konačno konačna finalna ( ne neka ovo, ono prva, druga ruka verzija sa dugačkim podnazivom ) i da li se praviti pametan i dozivati đavola ? By the way comp radi jako lepo i nemam nekih problema osim rezača koji je crkao pre nesećam se koliko, a vozi se na ovome : Win XP SP2 Nod32 i ona gomilica kojekakvih alatića za sve i svašta, SE w810i telefona i tog nekog njegovog windowsčića sa softverom za : CAD, DTP, A/V obrada, 512/64 ADSL, raznoraznim skoro stalnim down-om tako to filmovi, slike, muzikica (u gomilama)
PS malo mi je muka od stalnog neko instaliranja svega ponovo
Salim se,radi ali ne znam sta? Meni je sistem savrseno dobro funkcionisao sa sp2 i onda sam po obicaju bio budala i menjao nesto sto valja za macku u dzaku. Instalirao sam sp3 i poremetio sve mrezne konekcije na kompu tj. lan i wireless, sva podesavanja su ostala ista ali mreze nisu radile. Verovatno je postojao nacin da se to sve sredi ali sam se ja lepo vratio na sp2 i problem je bio kao rukom odnesen.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.