Da li neko ima instaliran SERVICE PACK 3 od vas ozbiljnih hackera i forumasa ? ali me zanima kako to radi , jel istina da poboljsava rad i sve to ? da li je sve to zabluda ? :))
Bilo je vec komentara na tu temu, ja sam primetio za nijansu brži boot, i malo bolju komunikaciju sa RAM-om. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Svi programi (a ima ih dosta) i par igara koje sam imao pod XP-om SP2, za sada nemaju nikakav problem sa SP-om 3 (2 nedelje ga imam instaliranog). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Nije ponisten, vec je odlozeno postavljanje na sajtove Windows update i Windows Download Center. Videli su da je SP3 RTM, koji su vec prosledili proizvodjacima kompjutera, procurio na Netu, pa ce sad postaviti specijalne filtere za download za nas sitne ribe (citaj - obicne korisnike). Sem toga, ne znam zasto toliko jurite da ga instalirate. Jel` vam kompjuteri lose rade? Nesto im fali? Ako ste do sada instalirali sve patcheve koji su vam trebali, nema razloga za zurbu.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
instalirao sam SERVICE PACK 3 i ljudi ovo lepo radi isto kao i dvojka ali ja nisam imao nikakve patcheve pre ovoga ali eto sada sam ih dodao sa ovim packom :))
Ja sam odradio slipstream SP3 na SP2, nadam se da sam ga odradio kako treba, i sad cekam kad ce da rokne, ako rokne ( a uvek rokne ) ovaj Windows pa cu da instaliram taj sa SP3...nije mi hitno a i nekako me zesce mrzi...
Imam ga vec 7-10 dana i ok je za sada sve, mada nisam primetio neko bitnije poboljsanje( ono sto pricaju 10% je mozda i tacno ali golim okom to neces nikako primetiti.) Ajd uzdravlje :)
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.