mislim da je na ovom forumu zabranjena diskusija o warezu i pirateriji, kao i warez sajtovima. u ostalom, bolje ti je da koristis acronis true image umesto ghosta.
Ako ti nesto znaci mogu ti poslati mail-om Norton Ghost 2003, pokrece se iz DOS-a, samo napravi butabilan disk (o ovome sam vec pisao na jednu temu). Radi sa svim vrstama particija i pravi siguran imidz fajl. Program zauzima svega 1MB.
Ja sam sa tog sajta sto sam ti dao skinuo program bez problema,zato sve te druge savete zaobidji i probaj.Ako hoces drugi neki program probaj RETROSPECT na adresi http://www.dantz.com.Na ovom sajtu moras da popunis neki obrazac pre download-a,ali ti ako neces ti ga potrazi na googlu preko nekog drugog sajta.
.. Acronis True Image je bolje rešenje i za skidanje i naročito, za korišćenje. Uostalom, sve što ima ime Norton u sebi, valjalo bi izbegavati iako je Ghost jedino što stvarno valja iz te ekipe...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.