Imam laptop ACER 5520-502g25mi i ona ima fabricku VISTU.Medjutim ja sam podigao XP i nigde na netu ne mogu da nadjem drivere za XP. Postoji li neka mogucnost da nadjem te drivere ili nesto slicno...? POZZ SVIMA
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Imam laptop ACER 5520-502g25mi i ona ima fabricku VISTU.Medjutim ja sam podigao XP i nigde na netu ne mogu da nadjem drivere za XP :: Postoji li neka mogucnost da nadjem te drivere ili nesto slicno... :: POZZ SVIMA
Pitanje za Darkomana. Kako da znam tacno koji je driver za sta ovaj link sto si mi dao mi je kranje ne jasan! Imam 512 protok tako da bi to skinuo za nekih 15h sigurno.
Pre mesec dana sam odradio isto, Acer-ov sajt nije relevantan za prave drajvere vec moras da proguglas, nazalaost, nisam sacuvao link kod sebe vec samo ostavio liku na laptopu (u pitanju je bio najnoviji 5513 ali slicne su komponenete). Probaj da u upit uneses pitanja install winxp acer laptop pa brojeve za svoj i slicne modele laptopa, i dobices link. Radilo se o stranici gde su lepo svi linkovi ka potrebnim drajverima slozeni na jednom mestu, da li je neki spanac u pitanju bas se i ne secam. Na kompu mi je samo ostao drajver za dial-up agere modem sa kojim je isti proradio a ostalo sam sve nazalost skinuo i prebacio kod vlasnika... lepo je sto su ti pravi drajveri redom manji od onoga sto ima na Acer-ovom sajtu, a rade. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
instaliras lepo XP potom ubacis disk sa svim tim drajverima i za svaku tvoju komponentu instaliras drajver ili iz device managera update drajvera ali mu kazes da pretrazi disk.
jos jedna solucija ti je da instaliras everest pa vidis sta imaas od komponenti u laptopu pa odes na sajtove firmi koje proizvode delove, skines drajvere, mada i u everestu imas direktne linkove do proizvodjaca komponenti.. kad znas sta imas sve u laptopu, onda nije problem naci drajvere.. Mozes koristiti kao pomoc i UnknownDeviceIdentifier
:: :: :: :: OK.Hvala :: Kad zavrsim to javaljam rezultate! :: :: :: POZZZ ::
skines sa nvidia sajta drajvere za chipset, odmah ces dobiti i za grafiku.. mreznu atheros ce ti windows update naci najnovije drajvere.. ne vidim kakva je zvucna ali 90& da je realtek.. ali sve sto ti treba, moze da ti zavrsi windows update u xp-u..
Ne znam zasto se smaras manuelnim skidanjem drajvera kad ce ti Windows update iz XP-a naci sve potrebne drajvere.. Druga stvar je, sta ce ti XP kad imas jak procesor i dovoljno RAM-a za Vistu.. Igraj se u Visti, svakako je bolja od XP-a. XP je brzi samo u grafici, tj.igricama ali ruku na srce, tvoja grafika je slaba za igranje igrica tako da te igrice koje ti mozes igrati na tom laptopu, apsolutno neces osetiti razliku brzine u XP-u i Visti
:: :: :: :: PIse DEVICE AUDIO Nvidia Corp :: A ispod pise AUDIO PLAYBACAK REALTEK SPEKERS,output,... :: Jel to to ::
Narode ja sam imao slican problem dok nisam pronasao sve drivere.E sada pre nego sto sam ih pronasao na netu instalirao sam office i jos dva programa na comp.Pa posle toga instalirao dva drivera koja su mi nedostajala.Intel chipset i noviji vga.Jel vazi jos ono staro pravilo ...prvo XP,pa driveri,pa programi?Ja nevidim da ima nekih problema,ali ajde da pitam.Hvala
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.