Ovako desava mi se to da npr kad instaliram program , pokrenem ikonicu sa desktopa (shortcut) , umesto programa meni se otvori folder(gde bi trebao da bude instaliran program) ?? Programa nema , samo uninstall ,probao sam reinstall windowsa ali opet isto .Takodje stvara mi se u nekim folderima ikonica foldera (istog imena kao taj folder) i ispod imena pise gy.Da li zna neko u cemu je stos ? Da nisu instalacije programa pokvarene ? molim vas pomozite
pokusaj nekim ozbiljnijim AVom, NOD32 ili Kaspersky, ali najbolje bi ti bilo brisanje particije i Windows iz pocetka, dakle ne re-install vec cista, nova, sveza instalacija.
Prijatelju, verovatno imas neku infekciju na drugoj particiji, pa ti se prebacuje na sistemsku cak i nakon reinstalacije sistema. Nekoliko puta sam naisao na taj slucaj.
Resenje bi bilo da instaliras neki antivirus sa najnovijim update-om (NOD32 ili Avast je moja preporuka), sve lepo odskeniras uz `delete` svih infekcija, pa tek onda brises sistemsku particiju, kreiras novu i instaliras Windows.
Drugi nacin je da obrises SVE particije i iz pocetka instaliras Windows uz kreiranje novih particija na POTPUNO praznom disku.
Osnovno je da prvo proveriš da li si zavuko virujka. Ako ništa drugo, čim se instalira taj svež win, pre drajvera instaliraj antivirus, update-uj ga i proveri. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.