status: user broj poruka: 6648 | Common problemos na prozorčetima, kod mene se desio već nekoliko puta a i drugima sam pomagao.... moje malo istraživanje (recimo, godinu dana pre) nije dalo rezultata, jednostavno se još niko nije žalio na to a i MS se nije oglašavao. Moj zaključak i eksperiment me naveo da problem pravi language bar (bar kod mene i onih računara koje sam video i odradio) koji poblesavi i duplira se. Šta od dodatnih KB-ova ili programa ga dovodi u to stanje, ne znam ali u početku definitivno nema problema a onda se u toku rada volšebno pojavljuju. To sa ALT-TABovanjem jeste privremeno rešenje, ali, osim reinstalacije, probaj da se igraš sa veličinom taskbara (otključaj ga, pa povlači mišem gore dole i menjaj mu veličinu, a zatim i pomeraj isključuj pa uključuj language bar). Ako ovako ne dobiješ rezultat, onda, pomaže pravljenje novog naloga na istom windowsu u koji iskopiraj my documents i ostalo pa onda ladno obriši - ukini stari nalog... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
|