Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
problem sa taskbar-om
STRANA 1 OD 1
dragonover problem sa taskbar-om 12.04.2008. 21:37 T9256

status: user
broj poruka: 68
Aloha narode. Imam problem sa win xp-om, tj. kada minimize-ujem program njegov tab se ne pojavljuje na taskbar-u pa ne mogu da ga maximize-ujem normalno vec to moram da uradim preko task manager-a. Task manager ima tu opciju options/hide when minimized ali se ona odnosi samo na pomenuti TM. Da li neko zna resenje problema?
pozzz
vIRUS cOMPUTERS
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Hmmm... 13.04.2008. 08:54 #50833

broj poruka: 7769
Ima vise stvari koje ti mogu praviti to sto si naveo...
Mozda pojedini programi sami odu u tray kad ih minimizujes pa ih ne vidis u taskbaru.
Ako ti je problem postoji ono ALT+TAB...TAB...TAB (pri svemu ovom drzis pritisnut ALT sve vreme) i pustis kad je kvadratic na programu koji zelis.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Pisko Aloha commrade 13.04.2008. 22:21 #50867

broj poruka: 6648
Common problemos na prozorčetima, kod mene se desio već nekoliko puta a i drugima sam pomagao.... moje malo istraživanje (recimo, godinu dana pre) nije dalo rezultata, jednostavno se još niko nije žalio na to a i MS se nije oglašavao. Moj zaključak i eksperiment me naveo da problem pravi language bar (bar kod mene i onih računara koje sam video i odradio) koji poblesavi i duplira se. Šta od dodatnih KB-ova ili programa ga dovodi u to stanje, ne znam ali u početku definitivno nema problema a onda se u toku rada volšebno pojavljuju. To sa ALT-TABovanjem jeste privremeno rešenje, ali, osim reinstalacije, probaj da se igraš sa veličinom taskbara (otključaj ga, pa povlači mišem gore dole i menjaj mu veličinu, a zatim i pomeraj isključuj pa uključuj language bar). Ako ovako ne dobiješ rezultat, onda, pomaže pravljenje novog naloga na istom windowsu u koji iskopiraj my documents i ostalo pa onda ladno obriši - ukini stari nalog...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs