Moj post je i ovaj ispod,to je kao uvod ali i nemora..... Nece da se podigne sistem.Pocne pa na pola zakuca.Ni vista ni xp,probao sam nove instalacije po jedno 10 puta,znaci nije soft.Provalio sam napokon pravilo.Dakle...ugasim komp,ugasim prekidac na napajanju,sacekam 20-30 sekundi,upalim prekidac,upalim komp,i sistem se podigne.Prvi sledeci restart i opet zakuca na pola.I sve tako.A kad se podigne sistem radi lepo,evo vista 64 dell-ova,sve ok.Sta iskusni misle,sta je riknulo!!! hvala
da li klokovao nesto od komponenti? Konkretno procesor... desavalo mi se slicno prilikom klokovanja ali nije pomagalo to sa gasenjem prekidaca, znaci dodje do pola i tako stoji zakucano...ako si klokovao probaj da vratis sve kako je bilo.
Eventualno otvori komp i izvadi bateriju sa maticne na 30 tak sekundi i vrati, mozda i to pomogne...
Pa nisam,nisam je vadio jer nemam unimer da je izmerim,tek u pon. na poslu,ali ko dotle da ceka.Mada i da je oslabila kako se onda moze napuniti kada ostane ploca dez napajanja????.Probacu da je skinem pa vratim,iovako sam sve vec raskupusao
po svemu opisanom meni licno ne deluje kao hard mada ne kazem da nije. Ako hard radi normalno kad uspe da podigne sistem onda bi trebalo da je ok... e sad, meni smrdi da je ploca mada ne mora ni ona da bude, eventualno napajanje, mada cisto sumljam... Nekako mi najvise vuce da je do ploce...
Ma i meni mirise na plocu,kapiram da negde nesto zabaguje,pa kada ostane bez napajanja to zaboravi,i onda proradi.Ali opet.........
hvala ti u svakom slucaju
edit:
problem je wireless router koji je bio lanom spojem sa racunarom.Ruter radi,laptop je na netu wireless-om,sve radi,samo se komp nesto tripuje da trazi lanom dok podize sistem,valjda.... unisti mi vikend........
razmisshljam da otvorim kiosk za opravku kompijutera.. uuuuuu pa vashe napajanje je loshe pa je propustilo jaku sruju i izgoreo vam je ...a da niste klokovali..
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.