Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
sp3 problem
STRANA 1 OD 1
nurius sp3 problem 06.03.2008. 05:06 T8566

status: user
broj poruka: 113
nisam bas hteo da eksperimentisem, ali ne znam sta mi je bilo pa sam instalirao ovaj SP3 i prvo nije hteo da podrzi StyleXP ali ja reko ajde nema veze... E problem mi je sa internetom, sve radi ok dok ne pokrenem jos jedan program pored browsera da skidam nesto. Bez obzira na to kolika je brzina bilo mala ili velika meni browser samo stane sa svim stranicama gde sam bio i nema mu pomoci sve dok god ne iskljucim taj program pa onda proradi posle 20 sec...
isto se desava i na firefox i na IE. a to se desava i kad pokrecem recimo utorrent, bitlord, cryptload...
to se naravno nije nista desavalo dva sata pre toga dok nisam imao sp3...
zna li neko sta je problem?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg ... 06.03.2008. 09:01 #46676

broj poruka: 711
Problem je sto se SP3 jos nije pojavio, tako da u najboljem slucaju koristis neku Release Candidate verziju... M$ nikad nije izdavao bug-free softver, a mozes da pretpostavis kakvo je stanje u njihovim beta i RC verzijama... (Vistu jos nisu popravili)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 06.03.2008. 09:40 #46678

broj poruka: 4521
kako nikako da se nauce ljudi ....hoces novu verziju, hoces novi SP, update ili bilo sta ? FORMAT prvo , instaliras sta hoces (SP3) pa tek onda stavljas program i gluposti koji ti trebaju

Ajd uzdravlje :)

Equinoxe Re: jel neko koristi search u forumu ?!?!? 06.03.2008. 14:04 #46698

broj poruka: 12057

Već je x puta bilo ovcde reči o problema sa SP-om 3 za XP. Nije dovršen i tačka. Pravi više problema neko koristi. BATALITE WinXP SP3 RC2 !!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......

Stripy SP 3 ne postoji (zvanično) 06.03.2008. 15:25 #46716

broj poruka: 4163
ono što postoji su beta nezvanične verzije koje treba preskočiti.
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju

nurius jeee 06.03.2008. 16:19 #46723

broj poruka: 113
pa ne znam sto sam ga instalirao ali reko ajde kad mi reko drug da ga instalirao i da mu i dalje radi sve normalno. U svakom slucaju, komp mi se pali duplo brze otkad sam ga instalirao, i nekako mi se kao cini da je stabilniji, ne znam...
no, u svakom slucaju posle SP3 kaspersky kao da vodi vise racuna i on je imao veze sa tim problemom oko neta i sad sve sljaka super, nema nikakvih problema...
mozda sam trebao da sacekam full ali ovako je za sad sve u radu i brze mi se podize sistem ako nista drugo
poz i thnx
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs