Mislim da je uzrok sledece, ali vas molim da to potvrdite ili date drugu dijagnozu. Instalirao sam servis pak 3 beta za Xp (bio je na nekom DVd uz casopis, pa sam se zaleteo). Posle toga racunar je poceo da se vise da se iskljucuje nego bas klasicno restartuje ali najvise lici na restart. I zati se javlja poruka o serius erroru. e, ada sam negde u isto vreme i menjao ram upario sam 2 x 1 Gb i 512 Kings. pa sam pomislio mozda je zbog memorije. Posle isrpnog celonocnog, a Boga mi i dnevnog proveravanja sa gold memory, shvatio sam da je memorija ok.
oce to i od hard diska sa bad sektorima(mogu biti i i logicki tako da bi jedan full format sve zavrsio)...znaci prvo istestiraj disk sa programomom proizvidjaca (nisi napisao konfiguraciju),ako to nije onda format c reinstal win sa service packom 2 pa vidi...nisu te beta verzije bas dobre...pozz
Em sto si instalirao beta verziju SP3-jke, em si verovatno instalirao(uradio upgrade na stari ).....cekaj finalnu verziju, formatiraj hdd, lepo sve na sveze i bice ok
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.