Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Racunar se restartuje, serius error?
STRANA 1 OD 1
miner Racunar se restartuje, serius error? 26.02.2008. 08:20 T8394

status: user
broj poruka: 10

Mislim da je uzrok sledece, ali vas molim da to potvrdite ili date drugu dijagnozu. Instalirao sam servis pak 3 beta za Xp (bio je na nekom DVd uz casopis, pa sam se zaleteo). Posle toga racunar je poceo da se vise da se iskljucuje nego bas klasicno restartuje ali najvise lici na restart. I zati se javlja poruka o serius erroru. e, ada sam negde u isto vreme i menjao ram upario sam 2 x 1 Gb i 512 Kings. pa sam pomislio mozda je zbog memorije. Posle isrpnog celonocnog, a Boga mi i dnevnog proveravanja sa gold memory, shvatio sam da je memorija ok.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vlajkic re: 26.02.2008. 08:38 #45543

broj poruka: 609

oce to i od hard diska sa bad sektorima(mogu biti i i logicki tako da bi jedan full format sve zavrsio)...znaci prvo istestiraj disk sa programomom proizvidjaca (nisi napisao konfiguraciju),ako to nije onda format c reinstal win sa service packom 2 pa vidi...nisu te beta verzije bas dobre...pozz
MyDoom Nije nego... 26.02.2008. 10:10 #45545

broj poruka: 553
taj servis pak nije zavrsen i zna da pravi sranja(pricam iz licnog iskustva) tako da je bolje sacekati finalnu verziju.

Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru

dorabi1 restore. 26.02.2008. 13:18 #45552

broj poruka: 939

uradi restore sistem pa ako i posle toga bude zaebavo Hiren`s boot pa dijagnostika hardvera.Ali bice ti i restore od pomoci.
Equinoxe Re: 26.02.2008. 16:34 #45561

broj poruka: 12057

Sam si sebi dao dijagnozu. Baci taj SP3 RC2 u PM. Nazad u laboratoriju i instaliraj svež
SP2.

Ognjeni .... 26.02.2008. 19:53 #45581

broj poruka: 4521

Em sto si instalirao beta verziju SP3-jke, em si verovatno instalirao(uradio upgrade na stari ).....cekaj finalnu verziju, formatiraj hdd, lepo sve na sveze i bice ok

Ajd uzdravlje :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs