koji je disable-ovan prilikom insalacije samog os-a (win xp pro sp2) pomoću nekog twikera. Pretposavljam da je to negde u registry bazi jer sam iz kontrol panela pokušao, dodam jezik i tastaruru ali se on nikako ne pojavljuje u taskbaru kod sata.
...da li vec imas dodatno ukljucen, recimo, nas jezik ili neki drugi osim englsekog. Ako je to sto zelis, onda sve kao sto je respektart napisao, samo na tab-u `settings` idi na `Add` i dodaj jezik koji ti treba. onda `apply` i trebalo bi da imas language u task-baru (ako ti nesto drugo nije skrkano u windowsu).
pozdrav, Bole
*polupismenim i tehnicki nepismenim ljudima treba zakonom zabraniti kupovinu racunara*
srpski i engleski, mogu da menjam koji je primarni iz liste, ali šta god da uradim ne prikazuje se prečica language bara kod sata. Instalacija os-a je black edition koji ima u sebi dodatna podešavanja i tvikovanja, ali sam prevideo `disable language bar` koje je ostalo aktivno, tako da sada ne mogu da ga aktiviram na regularan način. Zna li neko neki drugi.
Види, и мени се то десило када сам инсталирао неки пакет апдејта за ХР и појма немам шта да му радим... Онда сам решио да се упустим у авантуру са Вистом, али ту су тек големи проблеми...
ukucaj u run msconfig onda otiđi na tab startup i nađi na listi ctfmon i vidi dali ti je štrikiran ako nije štrikiraj ga i onada ok,trđiće ti da restartuješ mašinu klikni potvrdno nadam se da sam ti pomogo. Black Wolf
Ako ti ovo ne pomogne, probaj sa registry - jem. Iskopiraj ovo u Nitepad i sacuvaj ga sa extenzijom .reg. Klikni dvaput i odgovori Yes da hoces da ga importujes u Regostry. Restartuj komp i dobices Language bar.
P.S. Posto ovde, ne znam zasto, script ne ucitava Back slash, morao sam ovako da ti napravim. `bs` zameni sa back slash. \ Nightbird
:: ukucaj u run msconfig onda otiđi na tab startup i nađi na listi ctfmon i vidi dali ti je štrikiran ako nije štrikiraj ga i onada ok,trđiće ti da restartuješ mašinu klikni potvrdno nadam se da sam ti pomogo :: Black Wol :: ::
na svim odgovorima, tek sa reg fajlom je proradio language bar, meni inače nije potreban već korisniku računara na kome je instaliran taj os. U svakom slučaju Hvala.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.