Moze li neko da mi objasni kako se radi gore pomenuti i koji su neki najjednostavniji nacini za obavljanje istog. Koliko sam razumeo, to je bolje nego stalno reinstalirati Windows?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
:: Moze li neko da mi objasni kako se radi gore pomenuti i koji su neki najjednostavniji nacini za obavljanje istog :: Koliko sam razumeo, to je bolje nego stalno reinstalirati Windows :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
Neznam koliko ces uspeti da se snadjes,mada je vrlo jednostavno... Pronadji program acronis true image,instaliraj ga,narezi boot disk(to ce ti ona sam ponuditi pred kraj instalacije). Izaberi opciju create image,malo citaj sta ti nudi,malo odgovaraj i u par koraka ces napraviti fajl od recimo 2,3,4,...5GB.Ako ti format bude nepoznat ti mu lupi .tib I eto,imas svoj sistem na recimo jednom DVD , pa ako imas i onaj boot disk koji si narezao mozes da podignes sistem i ako totalno unistis windows. Samo bi trebao da boot-ujes sa CD-a, Valjda si shvatio,jbg,nemoze prostije....
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.