Zamolio bih nekog ko ima Vistu x64 da mi posalje na mail bax2003@gmail.com sve ikonice koje ima u start meniju iznad fodera accessories (WM player, DVD maker itd, windows update). Znaci, start, all programs, pa sve one gore ikonice pre foldera. Jedan drugar ih je pogubio (obrisao ), a ja ne bi da instaliram kuci Vistu zbog 10 ikonica. Samo ih zavarite u neki folder, zip ili rar i posaljite.
Ja imam i koristim Vistu x64, al zar ti nije lakse da odes kod tog druga i odradis mu samo repair i resen problem. Jos nesto kad kazes ikonice na sta tacno mislis, bas na ikonice, odnosno programi su tu i rade, ali nemaju adekvatnu ikonicu za sebe, ili jednostavno shortcut-ove?
Trebali su mi samo shortcut-ovi. Ali snašao sam se. Našao sam *.lnk fajlove na drugom mestu. Inače repair i restore sam odavno ugasio. Samo mi to fali....
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.