Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
IE & Opera ne rade....a Mozila radi ???
STRANA 1 OD 1
markopvict IE & Opera ne rade....a Mozila radi ??? 15.02.2008. 16:21 T8188

status: user
broj poruka: 4515
Win SP2 javi se problem da ne mogu da udjem na MSN... znao sam odmah da nesto nije u redu sa IE .... ne koristim ga uopste... ali znam da nekad zakuca.... i tako ja njega startujem kad ono nece da radi....instalirana mi je i Opera pored Mozile...kad nece ni ona.... u Msn-u javlja problem kod Key Ports i Proxy.... sa mozilom sulfujem ko lud.....Adsl 512.....+ Linsis AG300 ...
Napomena: Imam Dosta crva.... i probao sam Add /Remove Win Components.....

zna li neko resenje...bez obaranja systema?
...............................................................

Oslepecemo od kompjutera ! ! !
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mario80bg ... 15.02.2008. 16:40 #44109

broj poruka: 163
Uzjebali se portovi... A jel ti radi update virussken programa? Ako i to ne radi onda je crv definitivno...

dokolenko

markopvict Re: ... 15.02.2008. 16:50 #44112

broj poruka: 4515
Napomena 2:
Na 2. kompu koji je zakacen a ruter AG300 radi MSN i sve ostalo normalno....

@ mario ??? virussken????
...............................................................

:: A jel ti radi update virussken programa
::
mario80bg ... 15.02.2008. 16:53 #44113

A jbga... Priochaj srpski da bi te ceo svet razumeo :)
A i zurba.. .

dokolenko

Zmajko Re: ... 15.02.2008. 17:09 #44116

broj poruka: 1228
Covece cemu svi ti chudni komentari???
Kada kliknem na najnoviji odgovori primecujem da si na svaku temu `dodao` po nesto `pametno`... Broj postova ili si stvarno ubedjen u te izjave tipa `u flashu se danas rade samo baneri`?

Koja je poenta?

@ markopvict
Sta ce ti Opera i IE? Firefox je zakon i drzi se njega. To sto IE baguje je samo jos jedan pokazatelj da treba da odradis reinstalaciju sistema ili jos bolje vratis stvari u vreme kad je sve radilo kako treba ali ne sa sys restore nego sa ghosta. Ako nemas ghost pravo je vreme da se bacis na posao.

Nadam se da ne kupujes online nista tj. da ne koristis kreditnu karticu...

Pozdrav!

:: A jbga... Priochaj srpski da bi te ceo svet razumeo :)
:: A i zurba.. .
:: dokolenk
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BataCele Crva ??? 15.02.2008. 20:13 #44144

broj poruka: 1532
`Crvi` upravo to rade - ometaju pojedine programe u radu. Ne znam koliko bi pomoglo ciscenje sistema trojan remover-om ili ad aware-om ili antivirusom.

Cak i kada bi osposobio da rade MSN, Opera, IE i kozna sta jos (ti ne radi), za kratko vreme bi opet imao iste probleme ukoliko crvi ostanu gde jesu.

JEDINI lek bi bio reinstalacija sistema od nule uz stavljanje adekvatne trojan/virus/spyware zastite ODMAH po instaliranju Windows-a i drajvera neophodnih za internet vezu.

Obavezno stavi i Autopatcher maj 2007 (ili sp3 za W XP).
BataCele Ako vec zelis... 15.02.2008. 20:23 #44145

broj poruka: 1532
...da ne obaras sistem, prvo ocisti komp od gamadi:

1. Ad Aware 2007 sa najnovijim update-om (skeniranje sistema)
2. NOD32 ili Avast! (skeniranje pri dizanju sistema)
3. Advanced Windows Care V2 Personal ili System Mechanic (skeniranje)

Potom instaliras Revo Uninstaller i preko njega deinstaliras Operu i jos kojesta drugo sto ti ne radi.

Nakon toga zalepis Autopatcher novembar 2006 ili maj 2007 ili sp3 za W XP. Ono sto ti je NEOPHODNO je Internet Explorer7.
MaliAbner Opera je zakon sve ostalo su sitnice... 16.02.2008. 00:08 #44186

broj poruka: 7769
Kad je kolega svratio do mene i video Operu namah je skinuo lukavu lisicu i sad je srecni korisnik Opere i ko da nikad nije cuo za lisicu.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

mario80bg Zmajko 16.02.2008. 14:42 #44257

Flashovo vreme je proshlo, danas web prostor zauzima velika kolicina informacija, podataka... Daleko je interaktivnije od nekadasnjih sarenih flash mrtvih sajtova.
Ko danas voli slichice, zezalice i potpunu nekontrolu sajta...
Flash je idealan za manje animacije banera, poneko dugmence i to je to.
Sajtovi koji se redovno azuriraju imaju mnogo bolju ocenu od googla nego flash sajtovi koje google bot zaobilazi u sirokom luku.
Recimo zbogom flashu i sajtovima gde iskachu slichice, blinkaju okviri, sevaju munje...
Mozda eventualno za neki tipski proizvod ili licnu prezentaciju bez mnogo specifikacija koji se ne menja nekoliko godina.
Po mojoj slobodnoj proceni, flash ima buducnost jedino uz neke 3d monitore ako postanu svakodnevica ali to je isto jedan in period...

Sad da ti pricham nasiroko nece moci, znanje koshta i stice se na fakultetima .)

Firefox je po meni jako dobar ali spor... Opera ima neke stvarchice koje jako olaksavaju svakodnevnu upotrebu kao svakodnevni linkovi na prvoj strani...
Explorer je po meni, najbolji dok traje :)
dokolenko

Zmajko Re: Zmajko 16.02.2008. 16:48 #44268

broj poruka: 1228
Ti si samo vrlo slabo informisan covek.
Svaka recenica koju si napisao je cista glupost zato me molim te obidji drugi put.

Peace

:: Flashovo vreme je proshlo, danas web prostor zauzima velika kolicina informacija, podataka... Daleko je interaktivnije od nekadasnjih sarenih flash mrtvih sajtova.
:: Ko danas voli slichice, zezalice i potpunu nekontrolu sajta...
:: Flash je idealan za manje animacije banera, poneko dugmence i to je to.
:: Sajtovi koji se redovno azuriraju imaju mnogo bolju ocenu od googla nego flash sajtovi koje google bot zaobilazi u sirokom luku.
:: Recimo zbogom flashu i sajtovima gde iskachu slichice, blinkaju okviri, sevaju munje...
:: Mozda eventualno za neki tipski proizvod ili licnu prezentaciju bez mnogo specifikacija koji se ne menja nekoliko godina.
:: Po mojoj slobodnoj proceni, flash ima buducnost jedino uz neke 3d monitore ako postanu svakodnevica ali to je isto jedan in period..
:: Sad da ti pricham nasiroko nece moci, znanje koshta i stice se na fakultetima .)
:: Firefox je po meni jako dobar ali spor... Opera ima neke stvarchice koje jako olaksavaju svakodnevnu upotrebu kao svakodnevni linkovi na prvoj strani...
:: Explorer je po meni, najbolji dok traje :
:: dokolenk
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs