Vista je proždrljiva, neoptimizovana, sotona od koje treba bežati. Šta god da radiš, radiće ti bolje u Windows-u XP SP2. Ako te privlači Vistin UI i interfejs, skini Windows Blinds za XP igraj se. Ali ni to ti ne preporučujem, jer on usporava prilično.
Pa sto bi x86 stavio, x64 naravno, ako ti treba imam ja aktivaciju a sad su izbacili i finalni SP1 i zaista donosi poboljsanja, ima da se skine sa torrenta, posto zvanicno jos nije released.
Ajde mi posalji aktivaciju vladobgnovembar@yahoo.com. Jel ta aktivacija radi kada stavim sp1?? I ako mozes trrent link mi posalji da skinem sp1. Hvala ti.
I ti svasta pitas! Pitas koju Vistu a ne kazes koji komp imas ? Reci koju masinu imas pa cemo ti reci sta da stavis. Inace Vista je OK samo ako imas 2GB memorije i stabilnija je od XP 5 puta,tako da ako ti ne znaci 3 FPS manje u Crysisu extra je. Mada jedino jebe sa starim programima,i zbog toga se ljudi najvise bune.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.