PC Berza Forum : Ver. 2.35
rasha44 Re: sacuvajmo DOS!!! 04.02.2008. 18:08 #42563 status: user broj poruka: 1492 ArTu-DiTu (iz moje najomiljenije savremene bajke), nadam si da si isto toliko simpatican kao tvoj imenjak. DOS mi je izasao na nos:D:D Sad malo ozbiljnije. Hiren`s Boot CD radi iz DOSa. Acronis True Image ti daje da napravis Recovery CD koji radi iz Dr. Dos. Da li ti to nesto govori? Za tebe je onda dobar onaj drugi link, da vidis kako ce se tvoja braca - R2-D3, R2-D4 itd. razvijati u buducnosti:D Pozz. P.S. Postavio sam link kao nesto sto mi se ucinilo zanimljivo. Dets ol.Nightbird :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
R2-D2 Image ti daje da napravis Recovery CD koji radi iz Dr. Dos 04.02.2008. 20:11 #42592 status: user broj poruka: 100 Linux tebra linux... a ne DOS :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Image ti daje da napravis Recovery CD koji radi iz Dr. Dos 05.02.2008. 10:05 #42702 status: user broj poruka: 7769 Uradi projekat autoputa na tom tvom linux-u pa cu i ja da predjem na taj operativni sistem, do tada je za te stvari bolji i DOS tj ne treba mi Linux. Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!:: Linux tebra linux.. :: :: a ne DO :: :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60368 . Broj poslatih odgovora: 647120 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema