Imam mali i iritirajuci problem. Recimo da kiknem na neki link, dobijem praznu stranicu, a u Address Bar-u pise adresa sajta na kom sam bio, redirecting (tacko nesto) i adresa sajta koji treba da se ucita. Onda moram peske da obrisem sve osim zeljene adrese.
Imam Antivirus program, i on stalno radi (monitoring), ali kad bih stavio da uradi Scan celog diska, tj. svih fajlova, morao bih da cekam par meseci.
Ad-Aware i Spybot nisu nista pronasli. Search ovog foruma mi isto ne radi. Redovno brisem Temporary Internet Files, Cookies & History - jedino da probam ostale stvari koje je llo predlozio.
Pa šta to imaš kući, hostuješ google-ove servere? Par meseci? Imaš celeron ispod gigaherca i 128MB SDRAM-a i četiri diska od 500Gb? Ili samo ljuto navijaš za neki propali AVP? Šta je to što toliko skenira normalan i slabiji računar, a da valja? Pročešljaj lepo forum i počni sa skeniranjem udate-ovanom verzijom, reinstaliraj IE koji koristiš, ili bar update-uj sa autopatcher-om sam IE možda je graška u tome... Ako te baš sve ovo mrzi, onda, (ako to nisi rešio sa default podešavanjima IE-a), probaj da promeniš način prihvatanja cookie-ja, odnosno, sa nivoom bezbednosti u IE-u. Ako su cookies urađeni u PHP-u, onda je moguće da zbog njih neće da se učitava stranica....
Ајде лепо, немој да се правиш мудријашка ленштина, него апдејтуј антиврусни програм, одскенирај цео рачунар (по могућности спроведи опцију скенирања при подизању система).
Важне напомене: - ПРЕ скенирања СВЕ битне податке нарежи на ЦД/ДВД јер неки тројанци имају гадну особину да се множе светлосном брзином при покушају брисања !!!
- тројанци се често налазе на СВИМ партицијама рачунара !!!
Iz ovoga što si naveo može se zaključiti da uopšte nemaš problem sa otvaranjem *.php stranica, već je u pitanju nešto sasvim drugo.
Stranica http://www.pcberza.co.yu/login/login.php, koju si naveo kao `problematičnu` je u stvari, sa korisnikove strane gledano, prazna strana. Ta strana odradi nešto u pozadini i onda se automatski izvrši redirekcija na prvu stranu sajta.
Tebi ne radi samo redirekcija, a ne čitav php. Čini mi se da imaš neku čudnu postavku u podešavanju browser-a, tj. nekako si uspeo da kroz security ili neke druge opcije blokiraš automatsku redirekciju.
Mislim da nije u pitanju trojanac i da je dobro da resetuješ sva podešavanja u browser-u ili da pokušaš sa upotrebom nekog drugog browser-a.
Inace, imam Duron-a koji *.rar, *.cab i slicno skenira satima. Ne verujem da imam trojanca, jerbo, kao sto vidite, toliko sam oprezan da sve sto ne razumem stavljam na `Disable`.
Nov sam ovde, i nisam ocekivao ovako puno odgovora, ovako brzo. HVALA SVIMA.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.