status: user broj poruka: 17 | dinastija
Problem je sledeci.... Racunar je bio pun virusa koje ni Norton ni Kaspresky nisu mogli da ociste pa sam formatiro disk C. Od podataka sam sacuvao samo 2 GB mp3 pesama i sve je radilo ok.Prvi problem posle instalacije Windows-a ( XP ) je nastao kada sam instalirao drajvere za zvucnu kartu koji su " prosli " bez problema ali zvuka nije bilo. Otisao sam u BIOS i video da je zvucna ( AC 97 ) iskljucena. Neposredno pre instalacije Windows-a je zvuk radio sto znaci da je Windows pri instalaciji sam iskljucio zvucnu ( nemam pojma zasto ). Kada sam taj " problem " resio nastao je jedan koji nisam uspeo da resim...pri gasenju racunara pojavi se standardan screen,....logging off...saveing your setings...i sta jos ima ne znam ni ja...zatim se monitor iskljuci ali racunar ne...opet sam otisao u bios i sve je ok podeseno sto se tice gasenja ( u to sam siguran 100 % )....acpi sve...inace nije moj racunar i ne znam tacnu konfiguraciju ali znam da ima 196 SDRAM, 633 intel celeron, tako da je to neki minimum za windows xp...ja sam posumnjao da je problem u windows-u posto sam stavio sp2 a pre ovoga je bio sp1. Mislim da je windows jer su sva podesavanja u windows-u i u bios-u ok !!! Hvala unapred za sve odgovore ! |