Mozda je glupo,ali ako neko zna odgovor bicu mu zahvalan!
STRANA 1 OD 1
zeroycool
Mozda je glupo,ali ako neko zna odgovor bicu mu zahvalan!
08.01.2008. 12:34
T7387
status: user broj poruka: 36
Zanima me da li bih mogao da windows mobile da instaliram na racuner?Mislio sam da upotrebim program nlite i da ubacim driver-e pomocu njega. Da li bi mi posle toga radili drajveri za obican xp? Jer mi je hdd na kompu 500mb pa me zanima da li je ovo moguce? Koliko uopste prostora zauzima windows mobile? A da racunar je celeron na 433MHz, sa 64 mb rama i grafika je tnt2... HVALA UNAPRED pozZ...
ja koliko znam windows mobile je i napravljen za te manje uredjaje on zauzima oko 30-40mb i jos extended rom, koji tebi ne treba, ako mu izbacis i radio rom moze i manje. jedino ako imas wireless na toj masini onda zadrzi radio rom. moras da nadjes bootloader (IPL i SPL) koji odgovara tvojoj ploci, nisi rekao koja je ploca, verovatno biostar. e sad, ukoliko hoces aero, moras da instaliras windows mobile 6. to na toj grafickoj ima da leti.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.