Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Kako Sad?
STRANA 1 OD 1
SkyFire Kako Sad? 04.01.2008. 22:12 T7326

status: user
broj poruka: 18472
Kako da sastavim dva file-a podeljena na dva DVD-a u jedan Double Layer?Sa kojim to programom da izvedem a da ga sklopim u celinu?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
llo 04.01.2008. 23:05 #38080

broj poruka: 146

DVD Decrypter ili ImgBurn.

MaliAbner Njjednostavnije... 04.01.2008. 23:17 #38084

broj poruka: 7769
Najjednostavnije je programom kojim si podelio, ali moze i HJ Split, WinRAR, ili TCMD doduse samo ako si nekim od njih te diskove podelio.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

SkyFire ... 04.01.2008. 23:28 #38086

Pa u pitanju je podeljena igra na dva DVD-a koju sam dobio.Pokusao sam samo da prekopiram na folder i da sastavim tako i narezem na Double Layer ali ne uspeva,kad pokrenem igru sa DL-a trazi drugi disk!

rasha44 Nero Recode 04.01.2008. 23:53 #38088

broj poruka: 1492
Ako imas Nero full verziju, probaj sa Nero Recode. Izmedju ostalih,ima opciju Compile DVD. Ako nemas, moze da se nadje na netu samostalna verzija - Nero Recode 2 CE v2.2.6.17c.
A probaj i ConvertXtoDvd.

Nightbird

SkyFire Re: Nero Recode 05.01.2008. 00:28 #38094

Koju opciju da izaberem da spojim ta dva DVD-a?

:: Ako imas Nero full verziju, probaj sa Nero Recode. Izmedju ostalih,ima opciju Compile DVD. Ako nemas, moze da se nadje na netu samostalna verzija - Nero Recode 2 CE v2.2.6.17c
:: A probaj i ConvertXtoDvd
::
:: Nightbird
rasha44 Re: Re: Nero Recode 05.01.2008. 02:29 #38102

:: Koju opciju da izaberem da spojim ta dva DVD-a

`Recode an Entire DVD to DVD` ili `Remake a DVD`. U oba slucaja ti daje opcije da ubacis fajlove koje hoces i sa desne strane, pri dnu, da odredis velicinu DVD-a - DVD 5 ili DVD 9.
Ja sam do sada samo pakovao Double Layer na jedan disk, odnosno smanjivao sam ga. Radi mnogo brze nego DVD Shrink i ima vise opcija za podesvanje. Moras malo da se igras sa njim, da vidis sta ti najvise odgovara.
Nightbird

Vaskev re 05.01.2008. 08:33 #38114

broj poruka: 1673
Nikako, ta igrica je predvidjena da ide na dva dvd-a i instalaciona rutina je izgleda tako napisana, svaki dvd je imao odredjeno ime i odredjeni sadrzaj i instalaciona rutina trazi disk pod tim i tim imenom kako bi nastavio. Ljudi se ubise da ti pomognu da sastavis disk ali to nije dvd u video formatu tako da to nece moci. Neke igre mozes prebaciti sa vise cd-a na jedan dvd ili sa dva dvd5 na jedan dvd9 disk ali pre rezanja sve fajlove sa svih diskova iskopiraj u jedan direktorijum na hdd-u i probaj instalaciju sa hdd-a, ako ovako radi onda slobodno rezi na dvd, ako ti prilikom instalacije trazi da ubacis drugi ili treci disk onda nista od toga.

SkyFire Re: re 05.01.2008. 12:48 #38128

Pa vidim i ja da ovo nisu programi za ono sto meni treba.Sve je za video file!Nego probao sam tako,prekopiram na hard i instaliram normalno ali kad narezem na DL krene instalacija i dodje do pola i trazi drugi disk.Drugacije se ponasa kad je na disku nego na hardu!

:: Nikako, ta igrica je predvidjena da ide na dva dvd-a i instalaciona rutina je izgleda tako napisana, svaki dvd je imao odredjeno ime i odredjeni sadrzaj i instalaciona rutina trazi disk pod tim i tim imenom kako bi nastavio. Ljudi se ubise da ti pomognu da sastavis disk ali to nije dvd u video formatu tako da to nece moci. Neke igre mozes prebaciti sa vise cd-a na jedan dvd ili sa dva dvd5 na jedan dvd9 disk ali pre rezanja sve fajlove sa svih diskova iskopiraj u jedan direktorijum na hdd-u i probaj instalaciju sa hdd-a, ako ovako radi onda slobodno rezi na dvd, ako ti prilikom instalacije trazi da ubacis drugi ili treci disk onda nista od toga
rasha44 Verovatno moze, 05.01.2008. 14:28 #38145

ali je velika zahebancija. Treba editovati setup.ini i config.ini (ili setup.inf) da upucuje direktno na fajlove na drugom disku, znaci da preskoci trazenje drugog diska. Priznajem da bi mene mrzelo.

Nightbird

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs