Jesu ti se zeznule asocijacije za programe, ili su samo prsle ikonice ? ako su samo ikonice, možeš da recimo iz programa WinXP Manager 4.92 uradiš icon cache rebuild. A te što su nestale, ako imaš 2 displeja, vidi da nisu ikonice skočile na drugi displej, dešava se.
posle dan i po same su se vratile... :)) koji lol... nema veze, ne ponovilo se :) i to su se vratile dok sam guglao resenje... uplasile se :) Hvala svima na savetima, ovaj windows me zbunjuje svaki dan sve vise i vise :)
zna li neko kako se uklanja ona plava pozadina-osencenje iza slova na desktopu,tj naziva foldera,znam da promenim tu boju ali zna li neko kako da je skroz uklonim?
Control Panel / System / Advanced / Performance Tab / Settings Button cekiraj: Use drop Shadows for Icon Labels on the Desktop
takodje proveri da li je Display Properties -> Desktop -> Customize Desktop -> Web `Lock desktop items` odcekirano
:: da ne otvaram novu temu... :: :: zna li neko kako se uklanja ona plava pozadina-osencenje iza slova na desktopu,tj naziva foldera,znam da promenim tu boju ali zna li neko kako da je skroz uklonim :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.