Skinuo sam sa Phazeddl Windows_Genuine_Advantage_vali dation_v1.7.59.1/Pirati-Eucaffe, u zelji da skinem onu dosadnu zvezdicu u toolbaru i omogucim update windows-a. Startovao sam pach/program, skinuo je zvezdicu no nakon resetovanja racunara Windows nikako a se podigne..daje opciju biranja safe ili normality moda...u noramlity nece da se podigne, resetuje se nakon 30 sekundi. Isao sam u safe mod i pokusao sa sistem restore..no nije bilo promena. Da li je moguce nekako starovati windows (instalacioni CD sa tim serijskim brojem nemam) a ako ne, kako da spasem podatke sa C diska (imam dve particije na disku)? Ima li neke druge varijante osim skidanja hard diska i odnosenja na drugi racunar.:)
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647120. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.