Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Vista problem
STRANA 1 OD 1
ljuki Vista problem 18.12.2007. 13:03 T7047

status: user
broj poruka: 324
Odjednom nece da se podigne, sta se desava...
Sve je pocelo sinoc posle restarta Xp-a i prelaska na Vistu pri podizanju systema trazi dozvolu da ucita services svchoste.exe posto sam oguglao vise na njegova pitanja non stop nesto pita da otvori ovo, ono...zveknem na Allow krene lepo ukucam pasword pojavi se mis cursor i tako stoji satima hdd nesto ucitava nemam pojma sta. Posle 30min ukljuci se Screen Saver kada mrdnem mis pojavi se crn ekran i tako stoji nemoze ni Task manager da se otvori vec sam moze restart ili turn Off. Safe mode isto se desava.Uspeo sam da ga podignem sa command prompt i otvorim msconfig iskljucim sve servise non microsoft i sve startup programe nema mu pomoci.

E sad odavno bi ga ja batalio nego mi treba flashGet jer mi skida Crysis ostala mi jos 2 part-a od 500mb sve bi bilo ok da znam link-ove

Jer moze da se preko ove viste nalepi nova instalacija a da mi ostanu programi znam da sam jednom tako radio sa XP?

Ako zna neko sta bi jos moga da pokusam predlog dobrodosao ili da brisem 4gb downloada
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Vista problem 18.12.2007. 13:10 #36330

broj poruka: 2929
jel ti ta vista aktivirana???
Koja 32-bit ili 64-bit

vuk125 Vista problem 18.12.2007. 13:15 #36333

Inace ako ti je samo do tog downloada i ako zivis u beogradu ja cu ti narezati crysis i vistu koja je aktivirana nema smaranja sa cracovima i sve radi u full-u doduse 64-bitna je, po meni svakako bolja od 32-bitne varijante
javi se na mail vladobgnovemar@yahoo.com ako ti ovo treba
pozz
vuk125 Vista problem 18.12.2007. 13:18 #36334

Ako nisi iz bg-a odavde poslacu ti postom.

vuk125 Vista problem 18.12.2007. 13:22 #36335

Naravno bezplatno,da me ne shvatis pogresno, posto u ovoj Srbiji svata ima.

ljuki Hvala 18.12.2007. 13:37 #36336

Pazi vista je 32 bitna aktivirana je radila mi 3 meseca nisam iz Bg-a iz Kv-a sm, za Crysis mi nije toliko bitno jer se ne bi naigrao Na 7300gt skidam je za burazera nasao sam linkove jos 1gb cu skunuti nije problem ali Vistu necu instalirati definitivno nije da mi je pravila problema nego brate mnogo smara koristio sam je samo za surf i gledanje filmova odjednom da ovako zatupi cudo nevidjeno ostale mi bookmarks za operu na njoj a imao sam lepih linkova neznam da li nekako mogu da ih vidim iz xp na drugoj particiji

vuk125 Vista 18.12.2007. 14:06 #36337

Moze ona da se optimizuje da ne pita te ovo te ono to nije problem, dali ste sigurni bla bla i sl.
To se iskljuci jos par neki servisa i to nije problem radi kao i XP posle.
Taj servis koji je odgpvoran za obne popup prozore koji se pojavljuju prilikom instalacije pa pita jeste li sigurni i sli User Acount Control i on se iskljuci i vise ne smara,pa iskljicis indexing sevice pa system restore sevice, ima jos par koje mozes iskljuciti ali ova tri su najbitnija
Ja imam ovu 64-bitnu i lepo radi sve nisam imao probleme(malo sam je doterao poislkjucivao servise koji mi ne trebaju).
Naravo XP je za igrice brzi.

pooz Vuk

Pisko U naslovu beše odgovor 18.12.2007. 19:06 #36357

broj poruka: 6669
Između reči naslova nedostajao ti je samo znak izjednačenja, i, to je to....
Da nisi isključio system resore.... restaurirao bi ga, ako jesi, pa, idi na repair instalation... i tako. Sutra je svetac, pa, ako možeš danas a ti odradi. Sutra samo gluvari, da ne urekneš to g...o...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

ljuki Re: U naslovu beše odgovor 18.12.2007. 19:26 #36359

:: Između reči naslova nedostajao ti je samo znak izjednačenja, i, to je to...
:: Da nisi isključio system restore.... restaurirao bi ga, ako jesi, pa, idi na repair instalation... i tako. Sutra je svetac, pa, ako možeš danas a ti odradi. Sutra samo gluvari, da ne urekneš to g...o..
::
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Upravu si system restore mi je iskljucen to uradim odmah posle instalacije repair installation cu uraditi prekosutra jer je sutra praznik kako ti rece da ne ureknem to gov..o
ljuki Re: U naslovu beše odgovor 18.12.2007. 19:50 #36367

:: Između reči naslova nedostajao ti je samo znak izjednačenja, i, to je to...
:: Da nisi isključio system restore.... restaurirao bi ga, ako jesi, pa, idi na repair instalation... i tako. Sutra je svetac, pa, ako možeš danas a ti odradi. Sutra samo gluvari, da ne urekneš to g...o..
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Upravu si system restore mi je iskljucen to uradim odmah posle instalacije repair installation cu uraditi prekosutra jer je sutra praznik kako ti rece da ne ureknem to gov..o
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs