Ovako stoje stvari, skinuo sam sa MS-sajta SP3 i kada sam probao da ga instaliram, prijavio je `not valid win32 apllication`, pa me zanima u cemu bi mogao da bude problem, ako neko zna ili ja mozda gresim negde...
Najverovatnije nisi skinuo SP3 do kraja,probaj opet da ga skines ako ti tad ne uspe verovatno ti je problem sa nekim od peceva koje si instal na sadasnji XP,pa ti preporucujem da reinstal XP i onda cist Upgrade na SP3
...najbolje bi bilo ako imas W XP sa SP 1 pa na njega da kalemis SP 3.
Prijatelju, ako si sada skinuo sp3 sa Microsoftovog sajta, onda racunaj da si beta tester istog. Znaci, moguce su zabune poput tvoje. Ako zelis, mozes to da prijavis Microsoftu.
:)))))
Licno bih poslusao nekog od ucesnika foruma od pre neki dan i sacekao konacnu verziju za koji mesec.
Ako ste dobro ispratili sta je covek napisao i shvaticete kakav problem ima. `not valid win32 apllication` - Jedino sto moze da ne bude u redu jeste da si skinuo Service Pack 3 za 64-bitnu verziju windowsa!@MilosNBG@..Da li si obratio paznju na to?Ovakvu vrstu poruke izbacuje kada nesto nije u sklopu sa 32-bitnim sistemom windowsa,tj. nije kompatibilno!
istu poruku ces dobiti ne samo usled nekompatabilnosti vec i ako je fajl korumpiran, bez obzira sto je to izvrsna teka, ponekad pri transferu dolazi do gubitka sinhronizacije i fajl postaje neupotrebljiv. Skini drugi po mogocustvu sa nekog drugog servera i radice OK!
Da slazem se sa tobom kolega.Neka skine ponovo pa neka proba...
:: istu poruku ces dobiti ne samo usled nekompatabilnosti vec i ako je fajl korumpiran, bez obzira sto je to izvrsna teka, ponekad pri transferu dolazi do gubitka sinhronizacije i fajl postaje neupotrebljiv. Skini drugi po mogocustvu sa nekog drugog servera i radice OK :: :: :: - R a v e n L o r d - :: ::
...prvi deo price, ali je Valheru vec to napisao u prethodnom postu, pa nisam hteo da se ponavljam. Pretpostavio sam da covek cita redom, pa sam se nadovezao.
Hm... sumnjam da sam skinuo 64-bit verziju, veca je verovatnoca da je zeznuo stvar u toku downloada, ima obicaj firefox to da radi. Ok, probacu opet da ga skinem, pa cemo videti. A bas sam hteo da ga isprobam... bla
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.