XP3 RC1 je izasao jos pre nekoliko dana. I dalje ostaje konstatacija da treba cekati finalnu verziju, koja izlazi u prvom kvartalu iduce godine. Ako je neko bas navalio da ga testira, evo direktnog linka sa Microsoftovog sajta:
Probao sam gore navedeni SP3, nista posebno novo se ne dobija. Ne znam da li ce izaci i za x64 platformu posto bi mi taj trebao. Ima li neko tu informaciju, sta ce biti sa x64 platformom i izdavanjem SP3 za njega?!
Link za taj tekst u kome se na prvim testovima pokazalo da SP3 ubrzava sistem za 10% sam ja posatvio u postu `XP ubija Vistu`.
Rec je o tome da je mnogo pametnije sacekati da izadje full verzija, jer ce ga sigurno jos malo doradjivati, kad dobiju sve sugestije zvanicnih `testera-sa`. Prema dosadasnjim informacijama, moci ce da se uradi slipstream na XP SP1 i dobijes fini instalacioni disk sa svim apdejtovima. U Microsoftu kazu da SP3 ima sve sto i SP2, plus dodatna poboljsanja, vezana uglavnom za sigurnost sistema.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.