Malo te ne kontam, dali ti je na kraju bitno da je windows legalan ili ne, pošto ti windowsi od par dolara su možda legalni u očima MS servera, ali pravno nisu. Ako ti je bitna samo aktivacija, izašla je odavno hwid aktivacija, za win 10/11 koja trajno aktivra windows, imam više mašina koje su stare preko godinu dana, i još na ni jednoj nije iskočilo nešto da treba da se aktivira, a ne bi trebalo ni da je moguće s obzirom kako hwid aktivacija radi.
Koristio/koristim gamers-outlet.net i bilo je kljuceva koji nisu radili, ali zato im customer support jako dobar i ukoliko prijavis problem u roku od 2 sata od kupovine, dobijas zamenu.
Koristim massgrave.dev (iliti https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts koji je ista stvar od istog coveka) za office posto njegova licenca je za jednokratnu upotrebu a meni se ne daje 15e svaki put kad reinstaliram komp.
Pohvala i za jedno i za drugo, stim sto predlazem gamers outlet za windows licencu da se ne zezas sa ovim krekom. Krek radi ali ne znam kad ce da ga `poprave` da ne radi.
Broj postavljenih tema: 60353. Broj poslatih odgovora: 646985. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.