Prilikom instalacije XP-a zaglavim na press F8 to accept Windows XP License Agreement!F8 jednostavno ne funkcionise.Probao sam sa drugom tastaturom,F tasteri su ukljuceni,tastature su sa standardnim konektorima,a ne USB... Ima li neko ideju?
Pa ako na tvojoj tastaturi ne radi (a na ostalim radi) f8, onda nesto nijeu redu sa tvojom tastaturom... Logika? Izvadi dugle, ocisti malo, ne znam....
Menjao sam i tastature,pregledao opcije u BIOS-u.Njente!Ni na netu o ovome nema bas Bog zna sta,sve preporuke se,uglavnom,svode na promenu tatature i ukljucivanje F tastera ali,na zalost,to nije to!Ovd pomaze samo necije bogato iskustvo!
Menjao sam i tastature,pregledao opcije u BIOS-u.Njente!Ni na netu o ovome nema bas Bog zna sta,sve preporuke se,uglavnom,svode na promenu tatature i ukljucivanje F tastera ali,na zalost,to nije to!Ovd pomaze samo necije bogato iskustvo!
Na ESC prekida instalaciju,tekst je skrolovan do kraja,ista stvar,znaci rade i PageUp i PageDown.Sve radi sem vasljivog F8 koji mi je vec nabio pritisak na 200!
ako imas tastaturu sa Fn/x kombinacijom, moras ih omoguciti sa pristiskom na Fn/x kako bi se otkljucali. Dakle, ima posebno dogmue koje pali ove tastere a medju njima je i F8. Verovatno je to!
Prva tastatura je bila sa Fn/x tasterom,Fn ukljucen.Sledeca je obicna,rezultat je isti.Neko od nas dvojice je potencijalna musterija Topalovica,ili ja ili PC!
ajde ovako, napjpre: stavi neki drugi XP tj. drugu verziju SP1/SP2 a ne drugu kopiju. Najbolje SP2. AKo nece, uradi desable LAN karte i svih boot opcija vezanih za MAC adrese iste (hardmultiboot). Zatim, nadji USB tastaturu i u BIOSu aktiviraj USB legacy devices i sve sto ima veze sa USB periferijama, pa probaj sada. Ako ni ovo ne upali probaj Setup Defaults...
Hvala,Machine!Kako to uvek biva,najjednostavniji nacin se pokaze i najefikasniji!Setup defaults i problem resen!Nebitno sta je decko rastelovao u BIOS-u,vazno je da sam skinuo bedu s` vrata!
:: Kako to uvek biva,najjednostavniji nacin se pokaze i najefikasniji!Setup defaults i problem resen!Nebitno sta je decko rastelovao u BIOS-u,vazno je da sam skinuo bedu s` vrata ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.