Kada go otvorim cd, dvd, cak I obican folder na hardu dok je pogled u folderu thumbnail, Explorer mi prijavljuje gresku, I ide klasika, don’t send…. Konkretno (poslednji slucaj od pre par sekundi), otvaram dvd rw sa narezanim Prison Break, sezona 3, I on mi izbaci Explorer gresku…. Da li znate kako to moze da se ‘popravi’, ili cak da se VIEW>THUMBNAIL u potpunosti otkloni, jer mi je u potpunosti nepotreban? Windows naravno, nije AKAN, Nod, redovno updateovan…
:: Kada go otvorim cd, dvd, cak I obican folder na hardu dok je pogled u folderu thumbnail, Explorer mi prijavljuje gresku, I ide klasika, don’t send… :: Konkretno (poslednji slucaj od pre par sekundi), otvaram dvd rw sa narezanim Prison Break, sezona 3, I on mi izbaci Explorer gresku… :: Da li znate kako to moze da se ‘popravi’, ili cak da se VIEW>THUMBNAIL u potpunosti otkloni, jer mi je u potpunosti nepotreban :: Windows naravno, nije AKAN, Nod, redovno updateovan :: ::
Ako sam dobro razumeo sta te muci, i ako zelis THUMBNAIL da iskljucis, odes samo na My Documents/View, i tu podesis na LIST. Ako ti ne uspeva, onda idi u Safe Mode i tamo uradi isto. Verovatno imas `nesto` sto smeta ili zbunjuje explorer kada pokusava da prikaze Thumbnail. Pokusaj da programom `Error Expert` resis problem. Nacices ga na netu. Ako to ne upali, mozda je neki `spyware` zeznuo stvar kada si ga cistio sa sistema, pa je nesto od njega ostalo u registry-ju. U tom slucaju probaj sa programom `Super Anti Spyware` Prethodno ga update-uj posle instalacije. Trebalo bi da neka od ovih kombinacija bude prava za tvoj problem.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.