Pri startovanju računara me sačeka da unesemo šifru i potom se ulazi u Win. Windows jednostavno ne prepoznaje tu šifru i jednostavno ne mogu da uđem u osnovni ekran sa ikonicama. Kao da mi je neko promenio šifru...
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Imao sam isti slucaj, neka proba, ali mislim da nema takve opcije, kod mene je pomogao samo reset password-a pomocu ovog butabilnog Linux-a. Nesto nisam mogao pomocu dobrog starog `password reset-a` koji koristim godinama.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: klikni na sign in options ,pa izaberi ikonu gde se vidi kao kurzor klikni i ond :: kucaj svoju sifru :: :: ::
Nisam se konkretno susreo sa ovim problemom, ali me je zanimao pa sam proguglao. Naime, postoji problem kao bag windovs apdejta, i to bas lici na njegov problem. Ako moze tako da se uloguje, onda je problem resen :) Sve u svemu, znacemo kada se i ako se javi.
Edit: Evo ga u istom minutu (i)markovic :) On se, za razliku od mene susreo sa tim.
MBP Retina 13` Late 2012 macOS Catalina
I9-10900F/4X16GB/B460M/GTX980/500GB/550W/HP27hq
:: klikni na sign in options ,pa izaberi ikonu gde se vidi kao kurzor klikni i ond :: kucaj svoju sifru :: :: ::
Ja neću biti od neke koristi, ali izneću svoju situaciju od pre jedno godinu dana... Elem koristim PIN za logovanje, a trebao mi je nešto safe mod, kliknem reset pokrenem safe mod kad PRC nema pina vec traži šifru koju sam definisao prilikom kreiranja PINa. Opet reset opet safe mod opet šifra, probam da pokrenem win u normalnom modu kad prc kaže mora šifra zbog sigurnosti, pokušavao sam jedno 2 sata dok se nisam setio šifre, od tad promenim šifru i upišem je u fon.
ASUS STRIX B450-F Ryzen 2600 CM Nepton 140XL Kingston HyperX 2x8GB PREDATOR @3400 Kingston A2000 1TB Seasonic Focus Plus 750 Gold SSR-750FX MSI RTX 2060 VENTUS
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.