:: You cannot access this album je poruka sa Photobox-a. :: :: :: :: :: :: Ljudi, sta bi uzrok ovome mogao biti :: :: Desilo se pri pokretanju COD warzone :: :: https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=6004369025&photo_id=50361605053 :: :: :: :: Konfiguracija :: :: Intel i5-2500 :: :: Asus P8P6 :: :: MSI 270x gamin :: :: 8GB DDR3@1600 MH :: :: WD black 1 tb
ako je konfiguracija iz potpisa, ona ne moze da pokrene cod mw warzone, obican MP moze ali za warzone treba 16 GB rama i minimum graficka r9 380. Jednostavno mapa je prevelika.
Postoji mogucnost da ti je i RAM otisao ali ako radi bilo gde drugde ok samo u cod pravi problem onda je ovo gore.
E sad, posto je masina dosta stara imam pitanje da ne bih otvarao novu temu. Zeleo bih neko relativno dugorocno resenje ali budzet je vrlo skroman, pa nova konfiguracija nije opcija. Ali mi je svakako gaming laksi na kompu nego na konzoli. Uzimajuci to u obzir sta je bolje resenje:
1) U narednih pola godine kupiti PS 4/5 i resiti posao
2) Ulagati u postojeci komp: - Dodati 2x4 DDR3 i koji? - Ubaciti novu graficku (RX 580 ili cenovno slicno). Da li ce PCIe 2.0 biti problem? - Klokovati 2500K iz potpisa na 4.5 GHz uz kupovinu coolera i kog?
Nisam previse u igrama ali bih igre hteo da igram na stabilnih 40+ FPS, u 1080p rezoluciji. Npr taj COD, Assassin’s creed, Far cry, Crash bandicot kako koji bude izlazio za PC. :: :: ako je konfiguracija iz potpisa, ona ne moze da pokrene cod mw warzone, obican MP moze ali za warzone treba 16 GB rama i minimum graficka r9 380. Jednostavno mapa je prevelika :: :: Postoji mogucnost da ti je i RAM otisao ali ako radi bilo gde drugde ok samo u cod pravi problem onda je ovo gore ::
RAM deluje ok, ocisti kuciste od prasine temp. CPU 73 stepena, malo visa za moj ukus, moguce je i da te temperature zezaju da se pregreje nesto.
1. ne znam nikad nisam koristio konzole
2. dodavanjem jos 8 gb ram-a ( iste koje sad trenutno imas ) i RX 580 bi ti zavrsilo posao za COD, ja sam terao 50 fps-a sa fx 6300 i r9 380 na med podaesavanjima, ostalo nisam igrao pa ne mogu da kazem.
Znam da je matoro, skoro deceniju je CPU mator, a graficka 7 god skoro. Posto FPS nema teorije da igram na dzojstiku, ima li logike dokupiti 8GB DDR3 i graficku tipa 580? Cisto da naslove kao COD mogu da igram ko covek. I da li bi PCIe 2.0 x16 bio bottleneck za noviju graficku? Da li klikovanjem moze nesto da se dobije u gamingu ili jok? Ovaj 2500K nikada nije klokovan i radi sa stock coolerom od 2011
:: :: Probaj sa drugim ramom i ako ti radi, imaj takav pc za neke naslove koji su za pc a uzmi konzolu sebi i igraj se lepo bez briga. :: :: Idealno bi bilo da uzmes 5icu i da budes dugo miran i prava faca :) :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.