Pre par dana sam imao problem oko update i to je rešeno. Sada je problem jer posle satipo rada (otprilike) toliko zakoči da se gotovo ništa ne može radi. Pokrenem Performance monitor da vidim šta je aktivno, i tamo između ostalog najviše resursa korisni nekiSvcHost.exe (lockal system network restricted i BackgroundTaskhost.ehe Da li je to normalno ili može da se prevaziđe nekako? OS Win10 64 bit, Laptop je star HP 2530p, intel 1,8Mhz, ram 4Gb, Hd 80GB (1,8 inča)
update je bio na verziju 20H2 imao sam ja win7 ali on nonstop davio sa update-om pa sam prešao na 10. Pre 5-6 godina sam imao 7 32 bit. On je tražio da pređem na win8 verovatno sam ja tu kliknuo ali je on tada prešao na win10 creator edition! Tad je radio kao zmaj neko vreme a onda mi je crko disk
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.