Po hiljaditi put, ne inastalirajte vitalne sistemske zakrpe, peceve ili sl, koji nisu izdati od strane majkrosofta. DX10 za XP se podrazumeva... SAMO SA MAJKROSOFT.KOM!
To build and run an example: 1) Go to the Microsoft DirectX SDK folder, Samples, C++, Direct3D10, Tutorials, Tutorial12 2) Double-click `Tutorial12_2005.sln` 3) select `Start Without Debugging` from the Debug menu.
There are a number of known issues with most of the tutorials, but they will all work to some extent. Tutorial 12 is currently the recommended example.
dx10 kartu probao bih ovo istog momenta.stvarno neznam sta se lose moze desiti mozda zaista funkcionise dobro.da nece mozda nekome zbog instalacije da rikne neka komponenta.najgore sto se moze desiti jesto to da dodje do nestabilnosti os-a a to sam naucio da saniram jos kada sam imao pet godina.primera radi imam msi plocu na kojoj imam verziju biosa koja ne postoji na njihovom sajtu a radi savrseno,igrom slucaja sam ga nasao na nekom nemackom forumu.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.