Danas sam nesto cackao po kompjuteru, tacnije update-ovao nesto online i odem u Device Manager da pogledam verziju driver-a kad` slucajno vidim da mi u `System Devices` pored `Plug and Play BIOS Extension` vidim da stoji `yellow warning` sign???.. pogledam ja `Properties` i nadjem da pise ovako: `Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)` Odem ja u Troubleshooter kad`tamo pise da treba ovaj device da unistall preko Device Manager-a a potom da ga ponovo install preko `Add Hardware Wizzard-a`.. ja ni ne znam koji je ovo `device`, odnosno hardware i cemu on sluzi... a i kako je doslo do toga da je configuration registry damaged???
Pa bih zamolio za pomoc... ako nekog ne mrzi da mi ukratko otpise o cemu se tu radi i kakvu akciju da preduzmem da resim ovaj problem.. mogu ja da ga uninstall... to nije problem... ali kako i odakle da ga onda ponovo install???.. i cemu mi on uopste sluzi??
pa pazi . . `oce to od alkohola :D . .. shala mala . . . da li si imao instaliran Alcohol 120% pa si ga nekim slucajem ostetio ili pogresno izbrisao ako je tako eto ti odgovora pozz
Upravo tako... nekada (davno:) sam instalirao Alcohol 120% ali ga skoro uopste nisam koristio pa sam nedavno odlucio da ga skinem sa racunara... posto sam ga skinuo sa Uninstall opcijom secam se da su ostali neki fragmenti koje sam morao `rucno` da skidam iz registra i da brisem neke file-ove koji su ostali iza njega... sve ovo sam uradio na nacin kako sam nasao na jednom forumu... sada se bas tacno ne secam kojem.. ali koji je obradjivao bas to, step by step, kako ukloniti sve ono sto ostane u comp-u posle deinstalacije Alcohol-a... tako da je dijagnoza grobSM-a tacna... bas tako nekako bese... ali, sta sada?? kako dalje??? kako popraviti nacinjenu stetu??.. jel` imas neku ideju za to??
pazi to je vec .. visa tehnologija (nikad se nisam trudio) da sredim to . . . iako to stoji tu on ne pravi nikakav konflikt u H/W . . . a ja mislim da ce pomoci ako ponovo instaliras i potom deinstaliras istu verziju alkohola . . . . pozzz ( chitaj : ja mislim da ce pomoci . . nisam siguran )
pazi to je vec .. visa tehnologija (nikad se nisam trudio) da sredim to . . . iako to stoji tu on ne pravi nikakav konflikt u H/W . . . a ja mislim da ce pomoci ako ponovo instaliras i potom deinstaliras istu verziju alkohola . . . . pozzz ( chitaj : ja mislim da ce pomoci . . nisam siguran )
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.