Nabavio sam sa neta Macosx 10.4.7 Leopard(valjda) i zanima me kako da ga instaliram na mom PC-u (P4 3Ghz,1Gb DDR)? Imam 2 hard diska sa po 2 particije na svakom. Na jednom je naravno XP. Zanimaju me odgovori ljudi koji su vec instalirali Macosx, da ne bi napravio neko sranje na XP-u.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
izvadi taj hard na kom ti je win i instaliraj macOS.. kad zvrsis sa instalacijom, vrati disk sa win-om, namesti da si dize sistem sa tog dugog i instaliraj neki bootloader...
Zavisi iskljucivo od konfiguracije. Suvise komplikovano.
Dakle: MB? VGA? DVDRW? CPU?
Mora biti SATA ili USB optika. Ako imas ide onda moze preko USB recka (izvadis elektroniku i prikacis na DVDRW) 945 cipset radi sve iz keca (ga-945-DS3 idealna), kod 965 moras malo da se zezas sa kextovima i plistovima da nateras lan da ti radi. Za NVIDIU moras ubaciti poseban pec.
Elem insanemac.com, imas forum, imas google i puno srece ti zelim. Kada ga namestis... nikada ni jedan drugi OS neces pozeleti da koristis .)
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.