Sa Windowsom 10 su velike sanse da moze, sa 7 su 50:50% a sa XP su bile ispod 50%. Imas temu ovde, procesljaj forum, neko je preporucio neki softver za migraciju koji radi cak i sa razlicim platformama (Intel na AMD i obrnuto)
meni je radilo, sa fx8300 na r7 2700, nikakvih problema nije bilo.. doduše posle toga sam brljao kako da se obriše/deinstalira hardver koji se više ne koristi, ne znam dal to ima ikakve veze, svakako je i bez toga radilo kako treba, nego ja kao aj što da ne
Sistem instaliran na SSD sa raznim drajverima za nvidiu,amd i od raznih maticnih,taj ssd sam koristio na barem 50 racunara kada sam testirao komponente,mozda su 2-3 imala problem....
kod mene nikakvih problema nije bilo presao sa i7 ddr3 na ryzen 7 ddr4. Sve je win sam podesio i radilo je iz prve. Nesto pozitivno od novog Windowsa.
Ryzen7 2700x 4,2Ghz Msi b450m Pro M2 Max Aegis 2x8gb 3200mhz WD10EARS 1TB WD1003FZEX 1TB Biostar SSD 480gb XFX RX 580 GTS 8gb OCZ MXS-PRO 600W Windows 10 Pro 64-bit
:: Pozdrav svim :: :: Da li je izvodljivo da ostane isti OS a da se ubace druge komponente :: :: Trenutna konfiguracija je FX8350, ploca TUF 990FX, 12Gb DDR :: :: Kompnente koje planiram ubaciti su Ryzen 7 3700X, ploca TUF X570 PLUS, 32GB DDR4
Malo je to prenaduvano u narodu, nije Win10 pun bagova, sto ne bi radilo iz prve..
@acosuper, prevelika je razlika, da je intel, mogao bih da se zakunem da bi radilo, ali kod AMD-a nisam siguran, previse je toga izmenjeno od FX-a.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.