WIN 10 1903 Build: 18362.295 i problemi sa poznatim Wi-Fi mrežama
STRANA 1 OD 1
dradisic
WIN 10 1903 Build: 18362.295 i problemi sa poznatim Wi-Fi mrežama
24.08.2019. 19:24
T67037
status: user broj poruka: 271
Pozdrav svima,
Jedno pitanje da li se i vama dešava isto. Kod poslednjeg ažuriranja windowsa sa 1809 verzije na 1903 dešava se da kada se računar automatski poveže na poznatu i već korišćenu Wi-Fi mrežu nema interneta. Tada je potrebno da onemogućim mrežni adapter i ponovo omogućim i sve proradi OK. Da li neko ima sličnih problem i da li ima rešenje. Nije ništa strašno ali nervira me da stalno to moram da radim, kada odem na posao i kada se vratim kući.
Koja glupost!!! uppravo sam instalirao neki svez win 10 i isto mi se desavalo.otisao na properties te mreze i iskljucio i ponovo ukljucio opciju Connect automaticaly when in range i posle radi kako treba. Probaj
Pa da, o tome i jeste tema, radi Wi-Fi ali stalno moram disable-enable kad god se kači na poznatu mrežu, takođe opcija sa zaboravi mrežu isto ne pije vodu.
:: Koja glupost!!! :: uppravo sam instalirao neki svez win 10 i isto mi se desavalo.otisao na properties te mreze i iskljucio i ponovo ukljucio opciju Connect automaticaly when in range i posle radi kako treba :: Probaj
Jesi li siguran da si dobro razumeo ovo što je napisao @Ducza? Nije u pitanju disable mrežnog adaptera ili wifi funkcije, već opcije svojstvene svakoj poznatoj mreži ponaosob.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.