Latest Windows XP SP3 Build From Microsoft Connect ...Title - Windows XP Service Pack 3 Release Candidate 1 Release Date - 11/15/2007 Version - 3244 Category - Build Milestone - Release Candidate 1
trebalo bi da je zvanično jer ne instalira mi se Beta verzija ili bilo kakvo drugo sr*nje. A našao sam i link za novi Black XP verzija 5.0 sa svim priručnim, neophodnim instalacijama. Verzija je 4,7 GB i ima svega i svačega. Ako i to nekog zanima nek me mejl-ne da mu pošaljem link.
Ne metji nikakve spove koji nisu sa majkrosoft.kom
:: ali evo podataka :: :: Latest Windows XP SP3 Build From Microsoft Connect ...Title - Windows XP Service Pack 3 Release Candidate :: Release Date - 11/15/200 :: Version - 324 :: Category - Buil :: Milestone - Release Candidate :: :: trebalo bi da je zvanično jer ne instalira mi se Beta verzija ili bilo kakvo drugo sr*nje. A našao sam i link za novi Black XP verzija 5.0 sa svim priručnim, neophodnim instalacijama. Verzija je 4,7 GB i ima svega i svačega. Ako i to nekog zanima nek me mejl-ne da mu pošaljem link.
Pre dva dana su ga tek poslal na testiranje svojim za to uobicajenim klijentima. Ne instalirati dok se ne pojavi zvanicna verzija. Predvidja se da ce to biti pocetkom sledece godine.i
Odavno su vec bili izdali zvanicnu informaciju za `sP3` koji nece imati nikakva unapredjenja nego samo nove cd-key radi povecane traznje za xp-om (zbog lose prodaje viste) + jos mi nije logicno da unapredjuju i ulazu u stari os kad su dali maximum truda za vistu, to bi bilo da sami sebi skacu u stomak.Bilo bi mi drago da je to tacno sto pricate, da se jos malo sredi xp, da bude jos bolji, onda sigurno ne bih presao na vistu jos godinu dana(bar do SP 2 za vistu )
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.