Od nedavno je počeo Edge da se podiže sam svaki put kad upalim komp, sve sam probao, čak sam instalirao i Tune Up i u delu koji kontroliše startup programe se Edge uopšte ne vidi.
Ili u krajnjoj nuzdi Combofix, s tim sto ne znam da li je Combofix jos uvek aktuelan i da li radi pod Win X. Trebalo bi da postoji i da radi. Combofix je svojevremeno bila najbolja alatka, ali je preporucena za naprednije korisnike, jer zna da pobrise i sta treba i sta ne treba. Jedno je sigurno, ocistice ti komp od svega :)
MBP Retina 13` Late 2012 macOS Mojave
i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B
Probaj Kaspersky rescue, uradi update kada se ucita, neka sve skenira i pocisti, zatim kada se ucita sistem, procesljaj sa adwcleaner, ako ga to ne ocisti (a hoce 99%), onda novi sistem.
Inace, za startup stvari ja koristim CCleaner portable, TuneUp utilities je jedan od nepozeljnih spam programa, vuce se i trpa od raznih programa kao dodatak jos od ranih dana XP-a.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
imao sam skoro takav problem kod jednog klinca na kompu, win10 i edge, probao te programe za ciscenje virusa i nisam uspeo, reinstall windowsa je naravno resio problem.
Nisi objasnio sta si uradio. Probaj ovo sto ti predlazemo, ili reinstaliraj sistem.. Mozda i Google pomogne.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.