mfc140u.dll je fajl od Microsoft Visual C++ Redistributable 2015/2017
uradio uninstall Microsoft Visual C++ Redistributable 2017 zatim obrisao sve preostale fajlove i registry zapise instalirao ponovo i ne radi isto to sam uradio i sa ACDSEE
3. danas skinuo poslednju verziju CCleaner da instaliram krene da otpakuje dodje do 90% i crash skinem sa razlicitih mesta jos 3 drugacije starije verzije isto se desi
zatim otisao skinuo 10+ raznih programa pokrenuo instalaciju sve normalno
Ne mora da znaci da je do toga, ali za pocetak, proveri ispravnost hard diska (Sentinel). Za brisanje programa ja bih koristio recimo Geek uninstaller, pa brisi tragove, ali prvo proveri disk.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Ako nije HDD onda je RAM, takve probleme sam imao, proverim memoriju sa 5 razlicitih programa i svi pokazu da je memorija ispravna. Krenem da skidam 1 po 1 modul i da testiram i na kraju nadjem 1 koji je neispravan, kada sam njega izbacio pa posle zamenio sve bilo ok.
Exception code 0xc0000374 means you`re facing heap corruption.
The most common causes for this kind of error are these two:
- A faulty RAM module - Buffer overrun, when one thread tries to read something and another thread has removed data in the meanwhile. This shouldn`t happen in managed code as far as I can tell.
Meni nije jasno da li ti je sistem 5 godina star ili si pomenute programe koristio 5 godina na raznim racunarima i sada nece da rade na tom poslednjem i prijavljuju gresku...
E sad malo onako...
ACDSee sam poslednji put koristio pre puno godina od 2010 na ovamo sigurno nisam... zato sto je FastStone Image Viewer, ono sto mi zavrsava posao... ima bazicno editovanje slika, brzo pregledanje istih koje salta kao prve verzije ACDSee dok je jos bio ono sto mu ime kaze pregledac slika...
Registry Workshop, generalno sve te programe koji nesto drljaju po registry bazi izbegavam od kad sam prvi put popio BSOD nakon upotrebe tih programa...
CCleaner, pogledati prethodni pasus, jednostavno nisam osoba koja svako malo nesto instalira i deinstalira tako da ne vidim svrhu koriscenja CCleaner-a i to je to...
Drugi i treci program ti kao nesto pronadju i ti onda kazo cekiras da oni to volsebno srede i onda sistem poleti ALI pravao u bunar...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Verovatno je klonirao sa hdd-a na ssd. Sto znaci da je vreme za reinstalaciju sistema, i to 1809, ili da saceka prolecni 1903, mada ne moze realno da funkcionise ovako.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Pa sa njim uninstaliraš sve te programe, uzmeš poslednje verzije i njih instaliraš. ACDsee, manje više, ali ti Ccleaner baš ne treba a za Registry Workshop imaš zamena koliko hoćeš mada nešto mislim da ti je brljanje sa registrijem i napravilo ovu zbrku. Uradi `In place upgrade` tako da zadrži sve podatke i programe, to popravi sve systemske fajlove.
Trebalo bi za nekih 10 do 20 minuta da završi. Zatim sledeću komandu...
sfc /scannow
Ako nije sistem sumnjam na memoriju.
U svakom slučaju obrisi uz pomoć Reva sve fajlove i ključeve koji su povezani sa datim programima i ukloni ih pa onda na reinstalaciju. Btw, CCleaner ima u sebi registry cleaner.
Ili repair upgrade. Preuzmes windows 10 iso I preinstaliras. Ostaju ti programi, podaci i podešavanja. Pokrenete instalaciju direktno i selektujes da zadržiš podatke. Evo uputstvo sa majkrosoftovog sajta da ne pišem sada...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.