S Majkrosofta ovo ne mogu skinuti, nudi samo upgrade. Verzije koje imam nisu zadovoljile. Ako moze neki link instalacije koja je `clean`, samo operativni sistem. Unapred hvala.
Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
A ako hoces 1809, moraces da se pomucis da ga nadjes, ali imaces problem da ga aktiviras, bar sam ja imao zadnji put.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Mislim da je najlakše preko wdl - windows digital licence. Em je trajno, em nema trackinga od strane M$-a. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Za instalaciju je preporuka za win 10 lite 2018 v6 za krajnjeg korisnika, zbog kompatibilnosti sa igricama i svim softverom za krajnjeg korisnika. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Nasao na nekom sajtu razliku izmedju org win 10 i lite verzije. Evo kratkog opisa, ima i detaljno sta je sve izbaceno sa org. pa ako treba prosledicu link:
Diffrence bewteen win 10 pro and Win 10 Lite edition: Lite Edition Is faster Lite Edition Better Perfomance Lite Edition Better Boot Time Lite Edition Smaller Size ISO Lite Edition Fast Installation Lite Edition No More Telemetry
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Jel moze neko da objasni koja je razlika izmedju ove lajt i oficijalne verzije i sta mi ``gejmeri`` dobijamo :: :: :: Ryzen 2600 :: RX 570, GTX 1070 :: Acer KG251QDbmiipx 240hz :: ::
Izostavio si sta je izbaceno, video sam da je izbacena Cortana i tako te nepotrebne stvari, ali treba to sve temeljno istestirati.
:: Nasao na nekom sajtu razliku izmedju org win 10 i lite verzije. Evo kratkog opisa, ima i detaljno sta je sve izbaceno sa org. pa ako treba prosledicu link :: :: Diffrence bewteen win 10 pro and Win 10 Lite edition :: Lite Edition Is faste :: Lite Edition Better Perfomanc :: Lite Edition Better Boot Tim :: Lite Edition Smaller Size IS :: Lite Edition Fast Installatio :: Lite Edition No More Telemetr :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: Jel moze neko da objasni koja je razlika izmedju ove lajt i oficijalne verzije i sta mi ``gejmeri`` dobijamo :: :: :: :: :: :: Ryzen 2600 :: :: RX 570, GTX 1070 :: :: Acer KG251QDbmiipx 240hz :: :: :: ::
Ne ovo rogijevo archive. Skinuo ja juce dok sam čekao odgovor instalirao u paralel. Radi. Ne trokira ne brljavi. Dobije se mozilla na home screen. Jedino što ne mogu share folder nijedan da uradim
Pa ako je nekome bitno a zaebavace ga ovo neka se ne mlati.
Removed: Shared PC mode jbg, nije dzabe pisalo `gamer`. Gejmeru ne treba shareovani folder :)
Probaj da udjes u control panel/uninstall/programs and features, pa vidi da li je tu ugaseno, stikliraj pa probaj
:: :: :: Ne ovo rogijevo archive. Skinuo ja juce dok sam čekao odgovor instalirao u paralel. Radi. Ne trokira ne brljavi. Dobije se mozilla na home screen. Jedino što ne mogu share folder nijedan da uradim :: :: Pa ako je nekome bitno a zaebavace ga ovo neka se ne mlati. ::
A znas da sam samo instalirao na paralel jer nisam mogao na osx da rar napravim I stavim šifru na arhivu. Koliko seksa sa tim bilo mi lakše lite da instaliram. A onda mi lakše da da upload radim Iz osx I hteo da prebacujem fajlove ali penis jbg smislicu nesto :)
Da ne otvaram novu temu, ako nekoga zanima pojavila se u prodavnicama Win 10 RS5 lite edition v8. Ja sam probao lite v6 verziju i mogu reci da sam prezadovoljan. Kako se vukao prethodni win 10 to ne mogu da opisem, ovaj lite je meni pojam kako radi Hvala @operator
Super je to.. Bar dok ti ne zatreba neka bitna opcija, za koju saznas da je izbacena. Inace, ja sam nasao samo na TeamOS i trenutno je nedostupno.
:: Da ne otvaram novu temu, ako nekoga zanima pojavila se u prodavnicama Win 10 RS5 lite edition v8. Ja sam probao lite v6 verziju i mogu reci da sam prezadovoljan. Kako se vukao prethodni win 10 to ne mogu da opisem, ovaj lite je meni pojam kako rad :: Hvala @operato :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
Ima naravno, ja sam stavio i meni stvarno extra radi za sada, a koristim vec duze vreme. Ja koristim v6 ali vidim da ima v8 nisam je probao ali kome treba link pusticu mu.
Nekako mi deluje da je v6 bio malo bolji u smislu,bio je stabilniji.Valjda su iz ovog obrisali sve moguce i nemoguce :).Muci me jedna stvar trenutno,a to je SAT?! Posle instalacije nigde ama bas nigde nisam nasao sat da mi pokazuje u donjem desnom uglu?!Trazio sam ona resenja po netu ali slaba vajda... Ince sve ostalo radi korektno,sigurno bolje od onog win 10 ultimate full verzije 1809 ili tako nesto.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.